logo

1 TL Bağış e-Kitaplara Ulaşmak İçin Yeterli

Teknoloji ve finans sektörüne değer katan yerli-yabancı kaynakları çeviri ve yayıncılık hizmetiyle okuyucuyla buluşturan BKM, attığı adımlarla dijital girişimciliğe yeni bir boyut getiriyor. Geliştirilen yeni uygulamayla artık bkm.com.tr sitesi altında yer alan BKM Yayınları’nda her bir e-kitabın bir QR kodu oluyor. Okuyucular BKM Express dijital cüzdanının “QR ile ödeme” özelliği sayesinde sivil toplum kuruluşlarına (STK) yaptıkları 1 TL’lik bağış ile diledikleri esere ulaşıyor. Bu uygulamayla sektöre ve ekosisteme değer katan eserler okuyucuyla buluşturulurken, STK’lara da destek sağlanmış oluyor.

Dijital yayıncılık aracılığıyla TEGV’e Destek

BKM Yayınları’na son eklenen e-kitaplardan biri de Startups.watch’un kurucusu Serkan Ünsal’ın “Dijital Girişimci İçin Ürün Yönetimi” oldu. Tecrübeli bir dijital girişimci olan Serkan Ünsal’ın yeni kitabı dijital dönüşüm adına fark yaratmak isteyen tüm kurumlar için bir rehber niteliğinde. Dijital girişimcilik adına stratejik bir yol haritası olan kitap, bilişim dünyasında bir ürün piyasaya sürmek isteyen veya sürmüş, yolun başındaki tüm girişimcilere ve ürün yöneticisi adaylara ulaşmayı amaçlıyor. “Dijital Girişimci İçin Ürün Yönetimi” e-kitabının QR kodu okutularak yapılan 1 TL değerindeki bağış Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) ulaşacak.

BKM’nin sivil toplum kuruluşlarına desteğini sürdüreceğini belirten BKM Genel Müdürü Dr. Soner Canko “Biz de BKM olarak yayınlarımızda, pek çok alanda kendini geliştirmek isteyenlere doğru içeriği sunarken sosyal faydayı da gözetiyoruz. Kolay ve güvenilir dijital cüzdanımız BKM Express ile ilk günden bu yana ödemenin olduğu her alanda kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Bağış işlemleri de bunun bir parçası. Yuvarla, Givin ve AskıdaNevar gibi sosyal girişimlere verdiğimiz destek ve Facebook Messenger üzerinden chatbot teknolojisi ile e-bağış uygulamamız da bu vizyonun ürünleridir” dedi.

BKM Yayınları hakkında detaylı bilgiye veya e-kitaplara ulaşmak için: http://bkm.com.tr/raporlar-ve-yayinlar/yayinlar/

Etiketler: » » » »
Share
1952 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+10 = ?