logo

118-E İstanbul Tarihi Topkapı Lions Kulübü Engelli Çocukların Yanında

Uluslararası Lions Federasyonu 2017 yılında kuruluşunun 100. yılını kutluyor. Bu kutlamalar çerçevesinde 100. Yıl Miras Hizmetleri Projeleri’ni hazırlama kararı alındı. Projelerin amacı engelli çocukların eksikliğini hissettikleri konularda yardımcı olup onların mutlu olmalarını sağlamak. Bu projelerden birini 118-E İstanbul Tarihi Topkapı Lions Kulübü gerçekleştirdi.

Kulübün uzun çalışmaları sonucunda Çerkezköy’de bulunan Müjgan – Serkan Karagöz Özel Uygulama Merkezi’ne “Engelli Salıncağı” kuruldu. Salıncağın açılışı Kulüp Başkanı Deniz Çelep, Vakıflarla İlişkiler Komite Başkanı Yasemin Pekmezci, Kulüp üyeleri Cevahir Mekik, Hatice Nalbant, Nihal Bağdatlı, Seher Yaldız, 118-E Genel Yönetmeni Neslihan Keçeci, Geçmiş Dönem Genel Yönetmenleri Hamza Kurtay, Ayşegül Topdemir ve çeşitli Lions Kulüplerinin başkan ve üyelerinin katılımıyla 6 Haziran 2017 tarihinde yapıldı.

160 engelli öğrencisi olan okulun Müdürü, Öğretmenleri ve okulun genç kurucuları Müjgan ve Serkan Karagöz çifti Lions Kulübü yetkililerine projeden çok memnun olduklarını belirterek teşekkürlerini dile getirdiler.

118-E İstanbul Tarihi Topkapı Lions Kulübü, okula desteğini sürdürmeye devam edecek. 

Etiketler: » » » »
Share
3542 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+10 = ?