logo

2. Uluslararası Bodrum Sanat Çalıştayı’nda 40 Sanatçı Buluştu

mh_bodrum_sanat_calistayi

5 ülkeden 40 sanatçı, 7- 12 Eylül 2015 tarihleri arasında Seba Sanat Galerisi tarafından Bodrum Hapimag Sea Garden Otel’de bir araya geldi. 200 dönüm çam ormanlarının yemyeşil doğası içinde, Gökova körfezinin başladığı bölgede lacivert renkli, mavi bayraklı tertemiz, berrak denizi ve üç eşsiz koyu ile Bodrum Hapimag Sea Garden Oteli, 2. Uluslararası Bodrum Sanat Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı. Denizden veya tepeden baktığınızda ağaçların arasında kaybolmuş otel odalarının ferahlığı kuş sesi ve dalgaların huzur veren sessizliğinde güler yüzlü ilgi ile yemyeşil çimler üzerinde çalışan sanatçılar, resimlerini tamamladılar.

Geliriyle Yardım

Uluslararası İzmir Bienali’nin Direktörü, Bodrum Sanat Çalıştayı’nın düzenleyicisi, Seba Sanat Galerisi’nin sahibi Seba Uğurtan, sertifika töreninde yaptığı konuşmada; Bodrum Çalıştayı’nın Seba Sanat Galerisi tarafından düzenlenen 62. etkinlik olduğunu, etkinliklerden elde edilen gelirin büyük bölümünün yardım derneklerine ve hasta insanlara bırakıldığını söyledi. Bodrum Çalıştayı’nda sanatçılar tarafından yapılan eserlerin bir bölümünün “8. Sağlık için Sanat” projesi kapsamında devlet hastanelerine hediye edileceğini anlattı. Bu proje kapsamında devlet hastanelerine hediye edilen eser sayısı 1000’in üzerine çıkacaktır dedi.

Sertifika Töreni 

2. Bodrum Uluslararası Sanat Çalıştayı’nın sertifika törenine tüm sanatçılar barışı simgeleyen beyaz kıyafetler ile katıldılar. Barış, kardeşlik, beraberlik şarkıları eşliğinde sertifikalar dağıtıldı.

Etiketler: » » »
Share
3938 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?