logo

3. Nesil Yoga Raflardaki Yerini Aldı

mh_lenovo_yoga3

Hybrid bilgisayarın mucidi HP olarak bilinse de Lenovo Yoga serisi ile HP’nin bu alandaki tahtına göz koymuş görünüyor.  Eğer hali hazırda bulunan 3.500 TL’lik bir bütçeniz varsa haberi okumaya devam edebilirsiniz.

Bir bilgisayar kullanıcısı sahip olduğu ürünün ekran menteşelerine aşık olabilir mi? Eğer sözü geçen arzu objesi Yoga 3 bir bilgisayar ise “evet” olabilir. 3200 x 1080 çözünürlük ve 256 GB’lık SSD diskini bir kenara bırakırsak, 360 derece dönebilen ekranı Yoga 3’ün aynı zamanda bir tablet olarak da kullanılabilmesini sağlıyor. 13 inçlik ekranı ile çantada yer kaplamayan Yoga’nın bir diğer marifeti de M serisi Intel işlemcisi sayesinde düşük güç tüketimi ile yüksek performansı birleştiren yapısı.

Yoga 3 şu anda Türkiye’deki bir çok teknoloji markette raflardaki yerini almış durumda. Yüksek fiyat etiketi ile her gelir seviyesindeki kullanıcıya hitap etmese de bir prestij ögesi satın almak için hepimiz fedakarlıkta bulunmalıyız. Yoksa herkes Yoga 3 kullanmaya başlarsa kime hava atabiliriz ki?

Haber: Erkut Altındağ

Etiketler: » »
Share
1933 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+10 = ?