logo

3D Yazıcılar Meraklılarıyla HUBS’da Buluşuyor

mh_3d_hubs

Yapı sektöründen otomotive, sağlık sektöründen eğitime kadar çok sayıda alanda kullanılan 3D yazıcılar, gün geçtikçe artan kullanım oranlarıyla geleceğin en önemli yapı taşlarından olacaklar. hubs.com, artık hayatımızın hemen her alanında yer almaya başlayan 3D yazıcıları, meraklılarıyla ve ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor.

En Çok Prototip Ürünler Basılıyor

Hubs ağının içerisinde bulunan, tüm dünyada 18.000’i aşkın 3D yazıcı sahibi, Hubs üzerinden gelen çıktı siparişlerini ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor. İstanbul’da 100’den fazla katılımcısı bulunan Hubs sayesinde, 3D yazıcısı olanlar cihazlarını paylaşıma açıyor ve paylaşım ekonomisine fayda sağlamış oluyor. İstatistiklere bakıldığında ağırlıklı olarak prototip ürünlerin basıldığı oluşumu kullanarak hobi ürünleri ve alet edevatlar da en çok çıktı talebi alan kategoriler. En çok tercih edilen renkler ise, sırasıyla siyah, beyaz ve mavi.

En Çok Kullanılan 3D Yazıcı Ultimaker 2

Hubs ağına katılanlar arasında en çok tercih edilen 3D yazıcı ise Ultimaker 2. Ülkemize 3Dörtgen tarafından getirilen bu ürün, Hubs topluluğu içerisinde 1300’e yakın noktada siparişleri karşılık veriyor. 2013’de start alan organizasyon, hızla büyüyerek günümüzde 18.000’den fazla katılımcıya ulaştı. Her ay aşağı yukarı 1000 yeni 3D yazıcı noktasının eklendiği oluşumun Türkiye başkanlığını üstelenen 3Dörtgen, ülkemizde 3D yazıcı teknolojilerinin yayılmasında öncü rol üstleniyor.

Etiketler: » »
Share
3086 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?