logo

5. Geleneksel “Erguvan i ISG Team Boat” Tekne Turu Gerçekleşti

Erguvan i ISG Team, çalışma hayatımızı düzenleyen iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda hizmet veren uzmanların her sene bir araya gelerek sektöre ve iş güvenliğine dikkat çektikleri bir sosyal faaliyet. Yurdun çeşitli illerinden gelen uzmanlar organizasyonu yapan Can Artuner’in çağrısı ile bu sene de biraraya geldiler.

14 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen tekne turu ile ilgili açıklama yapan Can Artuner “Bir Erguvan mevsimi daha geldi geçiyordu; Kaderi biz iş sağlığı, iş güvenliği uzman ve hekimlerine benzeyen Erguvan ağaçlarını, çiçekleri henüz üstündeyken görerek fotoğrafladık ve birlikte olmanın gücünü hissettik. Bir gün önce malum Soma faciasının yıl dönümünde Türkiye genelinde teşkilatlanmış 64 derneğin çağrılıp 44 derneğin katılım gösterdiği “ISG Derneklerinin Büyük Buluşması”da ben moderatör olarak destek verirken etkinlik, yaşamını doğa ve Erguvan kardeşliğine adamış Hüseyin Emiroğlu katılımıyla, tarihi ve arkeolojiyi hayatının parçası haline getirmiş Nezih Başgelen’in sunumuyla daha da zenginleşirken İlker Erdoğan, Uçar Karadeniz, Bahar Doran, Ceren Artuner, Mehmer Özalp, Suna Üstün, Onur Umar gibi katkı veren kardeşlerimizle etkinliği gerçekleştirdik. Öğle saatlerinde Kabataş’ta trompet sesinin büyülü tınısı etrafında toplandık, sonra teknemize o boğazın en büyük teknelerinden birinin güvertesine çıktık. Üsküdar’da bizi bekleyenleri de önce müziğin sesi ve sonra samimi duygularımız karşıladı. Hep beraber bizim için özenle hazırlanmış masa düzeninde bizleri bekleyen salona ve masalarımıza geçtik, Yemek sonrası Hüseyin Hocamın nefis açılış konuşması sonrasında Nezih Başgelen Hocamın sunumunu arada Hüseyin Bey’in doğaya ve İstanbul’a ilişkin ödüllü sorularına yanıt bulmaya çalıştık. İSG kültürü işte böyle kıymetli paylaşımlarla daha da yaygınlaşacak” dedi.

Güvertede tüm katılımcıların olduğu aile fotoğraflaması sonrasında misafirlerin Anneler Günü ufak hediyelerle kutlandı, hazırlanan çiçekler annelere verildi.

Etiketler: »
Share
3083 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+5 = ?