logo

5. Sabancı Baharı 5 Mayıs’ta Başlıyor

mh_sabanci_holding_suat_ozyaprak

Sabancı Holding Kurumsal İletişim Direktörü Suat Özyaprak

Sabancı Holding, bu sene beşincisini gerçekleştireceği Sabancı Baharı’yla yola çıkmaya hazırlanıyor. İçeriğini gençlerin belirlediği Türkiye’nin ilk ve tek festivali olan Sabancı Baharı bu sene sırasıyla Edirne, Sivas, Gaziantep, Aydın ve Bursa’da gerçekleştirilecek. Türk pop müziğinin başarılı ismi Gülşen’in sahne alacağı Sabancı Baharı kapsamında gençler Gülşen’in yanı sıra, ünlü DJ Ozan Çolakoğlu ve genç sanatçı Deha Özer’in performanslarıyla müziğe ve eğlenceye doyacak.

Gündüz ve gece aktiviteleri olmak üzere iki bölümden oluşan Sabancı Baharı’nın içeriğini her sene olduğu gibi bu sene de facebook.com/sabanciholding sayfası üzerinden gençler belirledi. “Eğlenceyi Kendi Tarzında Yaşa” sloganıyla başlatılan ve iki hafta süren oylamaya 10 binden fazla genç katıldı. Oylama sonucunda en çok oy alan atölyeler sırasıyla “Çikolata yapım Atölyesi”, “Oyun Atölyesi”, “Tasarım Atölyesi”, “Deneyim Atölyesi” ve “Origami-Uçurtma Yapım Atölyesi” oldu. Aynı oylama sonucunda; karaoke, balon futbolu, üfle gol olsun, langırt, FIFA 2015 gibi gençlerin favori oyunları da gündüz aktiviteleri kapsamında kampüslerde gençlerle buluşacak.

Sabancı Markasıyla Gençlere Ulaşmaktan Mutluluk Duyuyoruz

Sabancı Baharı ile bu sene beşinci kez gençlerle bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Sabancı Holding Kurumsal İletişim Direktörü Suat Özyaprak “Bu sene beşincisini düzenlediğimiz Sabancı Baharı’nın artık gençler arasında bir marka olduğunu ve beklenir hale geldiğini görmek bize mutluluk veriyor. Bugüne kadar Sabancı Baharı markasıyla 1.5 milyondan fazla gence doğrudan, 20 milyondan fazla gence de sosyal medya yoluyla ulaştık. Tasarımından organizasyonuna bugüne kadar binden fazla üniversite öğrencisinin ilk iş deneyimlerini yaşadığı ve ilk kez sigortalı olarak çalışmaya başladıkları bir festival Sabancı Baharı. Özellikle bu sene Sabancı Baharı için çekilen “Otobüs Şakası” konulu viral videomuz üç gün gibi kısa bir sürede 3 milyondan fazla görüntülenme aldı. Videomuzun hızlı yayılımı, gençlerle doğru bir frekansta buluştuğumuzu ve doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyor” dedi. Sabancı Baharı’nın içeriğinin gençler tarafından belirlenen bir etkinlik olmasıyla farklılaştığına vurgu yapan Özyaprak, Sabancı Baharı’na katılan herkesin bu sene de gönüllerince eğleneceklerine inandığını ifade etti.

Sabancı Baharı’nın düzenleneceği üniversiteler ve tarihleri

5 Mayıs Edirne – Trakya Üniversitesi, Balkan Yerleşkesi

8 Mayıs Sivas – Cumhuriyet Üniversitesi

11 Mayıs Gaziantep – Gaziantep Üniversitesi

14 Mayıs Aydın – Adnan Menderes Üniversitesi

15 Mayıs Bursa – Uludağ Üniversitesi

Etiketler: » » » » »
Share
3093 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+2 = ?