logo

50 Değerli İmza Ankara’da Sanatseverlerle Buluştu

Sanatta imzanın önemine dikkat çekmek amacıyla yola çıkılan Bu İmzada Sanat Varsergisi 2 – 20 Aralık 2017 tarihleri arasında Ankara’da Port Art Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.

Günsu E. Saraçoğlu ve Dilşad Atasoy’un proje yöneticiliğinde gerçekleştirilen sergide Türkiye’nin önemli sanatçılarından 50 değerli imza sanatseverler ile buluştu. Sanatta orijinal ve özgün imzanın önemini vurgulayan bu özel sergide sanatçıların imzalarının yanında bir adet de eseri yer aldı. İmzaların satışından elde edilecek gelir Özel Çocuklar Eğitim ve Dayanışma Derneği (ÖÇED)’ne eğitim bursu olarak aktarılacak. Böylece bu 50 değerli sanatçı, sanatta imzanın önemine dikkat çekerken, eğitime muhtaç çocuklara da sanat aracılığıyla dokunmuş olacaklar.

Sergide Adnan Çoker, Devrim Erbil, Mustafa Ayaz, Tomur Atagök, Ali Candaş, Süleyman Saim Tekcan, Zafer Gençaydın, Cihat Aral, Ergin İnan, Meriç Hızal, Attila Atar, Halil Akdeniz, Yalçın Gökçebağ, Hayati Misman, Tülin Onat, Yücel Dönmez, Zahit Büyükişliyen, Balkan Naci İslimyeli, Fevzi Karakoç, Bihrat Mavitan, Ekrem Kahraman, A.Celal Binzet, Hüsnü Koldaş, Kemal İskender, Nilay Büyükişliyen, Bedri Karayağmurlar, Resul Aytemur, Yusuf Taktak, Habip Aydoğdu, Şahin Paksoy, Aydın Ayan, Hasip Pektaş, Nedret Sekban, Ahmet Yeşil, Ertuğrul Ateş, Doğan Paksoy, Bubi, Faruk Cimok, Bedri Baykam, Mahir Güven, Ahmet Umur Deniz, Halim Çeliker, Mustafa Özel, Devabil Kara, Arzu Başaran, Bahri Genç, Taner Alakuş, Altan Çelem, Gülten İmamoğlu ve Hakan Esmer’in eserleri yer alıyor.

Sergiyi Portakal Çiçeği Uluslararası Plastik Sanatlar Kolonisi, Art Boya Ltd.Şti., Piece of ART PR&Gallery, Colorbox Art Materials Store, Artfulliving, Fineart Sanatsal Baskı Hizmetleri Ltd.Şti., Genç Sanat, rh+ Sanat destekliyor.

Adres: Portakal Çiçeği Residence Aziziye Mah. Pak Sok. No:1   Çankaya – Ankara

Etiketler: » » » »
Share
2396 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?