logo

6. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin Açılış Galası Yapıldı

mh_film_galasi

Babamın Kanatları Filminin Yönetmeni Kıvanç Sezer

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından her yıl düzenlenen “Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali” bu yıl 6. yaşını kutluyor. Bu yıl 30 Eylül – 6 Ekim 2016 tarihlerinde gerçekleşecek festivalin açılış galası sanat, sinema ve siyaset dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla 30 Eylül’de İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapıldı.

Galaya festival jüri Başkanı Isa Qosja ve jüri üyeleri, Babamın Kanatları filmi oyuncuları ve yönetmeni Kıvanç Sezer, Vicdan Ağacı filmi ekibi, festivalde gösterime girecek filmlerin isimlerinden Bahman Kamyar, Declan Recks, Doug Roland, Wes Whitehead, German Garcia ve onur ödülünü alacak olan İranlı yönetmen Rakshan Banietemad katıldı. Ayrıca Mert Fırat, Ozan Güven, Derviş Zaim, Hatice Arslan, Serap Aksoy, Ayda Aksel, Aydın Sayman, Bülent İnal, Tuba Ünsal, Mirgün Cabas, İdo ve Derya Tuna gibi isimler de açılış galasına iştirak etti.

Ma’Rosa (Rosa Anne) filminin gösterildiği açılış galası saat 19.00’da başlayan kokteylle misafirlerini ağırladı.

Dünyaca ünlü İrlanda’lı aktör Barry Ward 4 Ekim 2016 ve Cannes jüri özel ödüllü Japon yönetmen Koji Fukada’da 1 Ekim 2016’da festival film gösterimlerinde bulunacaklar.

Festivalin ayrıntıları için: www.icapff.com

Etiketler: » » »
Share
2279 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+5 = ?