logo

9. İstanbul Flaş Gazetesi 2016 Onur Ödülleri Sahiplerine Verildi

mh_yeniflash_onur_odulleri

9. İstanbul Flaş Gazetesi Onur Ödülleri Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

İstanbul’un Kurtuluşu ve İstanbul Flaş 2016 Onur Ödülleri Etkinliği Gazeteci Yazar Emel Seçen’in sunumuyla başladı. Daha sonra saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu.

Törenin açılış konuşmasında İstanbul Flaş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Dernek (GASSOPDER) Başkanı Yaşar Kaba “Bu güzel günümüzde yanımızda olduğunuz için öncelikle herkese çok teşekkür ederim. Ülkemiz siyasi gündem ile o kadar meşgul haldeyken,  sanat ve edebiyat ile ilgilenen değerlerimiz ikinci plana düşmemeleri adına Üsküdarlılar olarak karınca kararınca bir ses vermek istedik. Ülkemize çoban ateşi yakan bu insanlarımıza bir farkındalık yaratmak için bu onur ödüllerini veriyoruz.    Bir yandan değerlerimizi onurlandırırken, bir yandan da bu etkinliğe katılan konuklarımızı sanatla ve sanatçılarımızla buluşturuyoruz. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen başta Üsküdar Belediyesine ve Sosyal Kültür Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum. Gün değerlerimize sahip çıkma günüdür” dedi.

Tarihçi Sinan Meydan’ın İstanbul’un Kurtuluşu ile ilgili yaptığı sunum geceye damgasını vurdu. Onur Ödülü alan değerlerimiz halkın yakın ilgisi ile karşılandı.

2007 yılından bu yana düzenlenmekte olan etkinlikte bugüne kadar insanlığa ve ülkemize çeşitli alanlarda katkı sağlayan 120’ün üzerinde kişiye ödül verildi. İstanbul Flaş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Dernek  (GASSOPDER) Başkanı Yaşar Kaba’nın ev sahipliği yapığı törende bu yıl Tarihçi Yazar Sinan Meydan,  Kalp Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez,  Yüksek Mühendis Prof. Dr. Orhan Kural,  Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Perihan Savaş, AKUT Arama Kurtarma Başkanı Ali Nasuh Mahruki,  ressam, şair, yazar Perihan Koca, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Belkıs Özener, Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Amir Ateş, Bestekar Emin Ongan, Udi Bestekar Hüsnü Üstün, Ressam Metin Akarslan, Kanun Sanatçısı Sait Durgun, Üsküdar TUKODER Şube Başkanı Av. Onur Çingil, Gazeteci Yayıncı (Kalem Gazetesi – Üsküdar Life) İskender Albayrak, VALJETA GRUP  Asena Anik (Vokal), Efe Erzurumlu (Bas Gitar / Vokal), Onur Hunuma (Gitar), Emre Özer (Klavye), Mehmet Kemal Ülkenciler (Davul), Gazeteci Ali Bektan, Yazar Turgay Demir,Türk Halk Müziği Sanatçısı ve Gazeteci Şükrü Disanlı gibi önemli isimlere onur ödülleri verildi.

Ressam Perihan Koca’nın kendi bestelerini seslendirdiği gecede sinema filmlerinin vazgeçilmezi Belkıs Özener şarkılarıyla geceye renk katarken salondan büyük alkış aldı.

Udi Bestekar Hüsnü Üstün’ün sahne almasıyla program devam etti. Programın son şarkısı için Bestekar Emin Ongan Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Amir Ateş’i sahneye davet etti. Üstad kendi bestesini seslendirdi.

 Gecenin sürprizlerinden biri de VALJETA GRUP’tu. Gece Asena Anik (Vokal): Efe Erzurumlu (Bas Gitar / Vokal): Onur Hunuma (Gitar): Emre Özer (Klavye): Mehmet Kemal Ülkenciler ( Davul)’in yer aldığı Valjeta grup’un konseriyle son buldu.

Etkinliğe Üsküdar Belediye Meclisi Başkan Vekili Esat Kalay, TRT İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği Sanatçısı, Prodüktörü, Sunucusu Sabahat Aslan, Üsküdar ADD Şube Başkanı Mezbure Keleş, Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ, Üsküdar CHP Kadın Kolları Başkan Nuray Elmas Kılıç ve birçok basın mensubu katıldı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
Share
3168 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?