logo

Acer Aspire R 11 Türkiye’de!

mh_acer_aspire_r11

Acer’ın dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar serisinin en küçük üyesi olan 11.6 inç ekranlı Aspire R 11 Ekim ayında Türkiye’de! Bu kompakt dizüstü bilgisayar, içerik oluşturma ve paylaşım için dört mod arasında akıcı biçimde dönüştürülmesine izin veren benzersiz 360 derece menteşesiyle küçük alanlardan en verimli şekilde faydalanıyor. 8 saate kadar olan pil ömrü kullanıcılara gün boyunca mobil özgürlük sağlıyor.

Gökyüzü mavisi ve bulut beyazı renklerinde temin edilebilen cihaz, kumaş dokulu bir kapağa sahip ve alt tarafı görsel bir çekicilik ve fonksiyonellik için çiziklere dirençli olan ve sağlam bir tutuş sağlayan lazer oyma yöntemiyle oluşturulmuş. Canlı ve net 11.6 inç HD dokunmatik ekranı Zero Air Gap teknolojisine ve dayanıklı Corning Gorilla cama sahip.

Intel Pentium işlemci ve Intel HD grafikler barındıran cihaz, 8GB DDR3L sistem belleğine ve 1TB sabit sürücüye kadar yapılandırılabiliyor. Acer Crystal Eye HD web kamerası, dahili SD kart okuyucu, USB 3.0 ve USB 2.0 bağlantı noktaları ve tam boy HDMI ve VGA bağlantı noktalarına sahip olan cihaz, Acer tarafından ücretsiz Windows 10 yükseltme desteğine de sahip.

Her Alana Uyum Sağlayabilen Dört Kullanım Modu

Benzersiz biçimde tasarlanan 360 derece menteşe cihaz, iş ve verimlilik için “dizüstü bilgisayar” modundan bilgi paylaşımı ve hafif oyunlar için “pad” moduna, filmlerin veya videoların keyfinin uzaktan çıkarılması için “ekran” modundan dar alanlarda kullanım için “çadır” moduna kolayca dönüştürülebilmesine izin veriyor. Menteşenin kolayca açılabilmesini sağlayan çift dönüşlü tasarıma sahip olan yeni cihazın aynı zamanda ekrana dokunulduğunda paneli sabitleyen ve sallanmayı azaltan ekstra bir kuvvet momenti bulunuyor. Cihaz ekran konumuna bağlı olarak ses kanalı çıkışını otomatik olarak değiştirebiliyor. Ses ve video donanımı gecikmesiz biçimde canlı ve net bir iletişimi garanti etmek için incelikle ayarlanmıştır.

Acer TrueHarmony ile Harici Hoparlörlere Gerek Kalmıyor

Cihaz, Acer’ın yenilikçi donanım ve yazılım tasarımı olan TrueHarmony ses teknolojisine sahip. Acer TrueHarmony eğlenceyi bir üst seviyeye taşıyan güçlü sesler sunuyor. Özellikle dayanıklılık ve esnekliği iyileştirmek için tasarlanan kağıt diyafram yapısıyla, hoparlörler daha geniş bir aralıkta bas ve daha az bozulmaya sahip sesler sunuyor. özel bir dengeleyici, filmlerin hayat bulması, müziğin daha fazla derinliğe sahip olması ve hatta oyunların daha çok içine çekmesini garanti etmek için frekans dengesini optimize ediyor.

BluelightShield Gözünüzü Daha Az Yorarak Daha Uzun Süre Okumaya imkan sağlıyor

Cihaz ekrandan mavi ışık salımını azaltarak göz yorulmasını etkin biçimde azaltan Acer BluelightShield teknolojisine sahip ve üç kullanım modu bulunuyor:

– Düşük İndirgeme: Mavi ışık salımını LED arkadan aydınlatma modülünden %18 azaltıyor. Bu bir çift genel mavi ışık önleyici gözlük kadar etkin.

– Orta İndirgeme ve Yüksek İndirgeme: Mavi ışık salımını LED arkadan aydınlatma modülünden sırasıyla %36 ve %54 oranında azaltıyor.

– Uzun Süre Modu: Işık mühendisleri tarafından uzun süreli kullanımlarda göz yorulmasını azaltmak için profesyonelce ayarlanmış.

Hassas ve Sezgisel Kontrol

Acer, cihaza bir dokunmatik ekrana uyumlu yakınlaştırmak için sıkıştırma, çekme ve kaydırma gibi touchpad hareketleri ve işaretlerini sağlayarak Windows deneyimini getiren Precision Touchpad’i de dahil etti. Bu özellik kullanıcılara yalnızca düzgün ve hassas bir deneyim yaşatmakla kalmıyor, aynı zamanda daha yüksek çözünürlüklü donanım ve dahili avuç içi dokunuşunun yok sayılması aracılığıyla daha fazla hassasiyet de sağlıyor.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

11.6inch R11 , 339$+kdv satış fiyatıyla Ekim ayından itibaren beyaz ve mavi renk seçenekleriyle Türkiye’de satışa çıkacaktır.

Etiketler: » » » » »
Share
2304 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+6 = ?