logo

Acer Predator Helios 300 Serisi Türkiye’de!

Acer‘ın yeni Predator Helios 300 dizüstü oyun bilgisayarı serisi Türkiye’de! 15.6 inç veya 17.3 inç ekranlarla temin edilebilen cihazın mat siyah kasası hafif köşeli, eğlenceli bir tasarım sergileyen kırmızı detaylara sahip. Windows 10 ile birlikte gönderilen cihaz orta karar fiyat noktalarıyla güçlü özellikler ve teknolojiler sunarak dizüstü oyun bilgisayarlarını her zamankinden daha erişilebilir kılmaktadır.

Cihazın merkezinde olağanüstü performans için hız aşırtılabilir NVIDIA GeForce GTX 1060 veya 1050Ti GPU ile bir araya getirilen 7. nesil Intel Core i7 (7700HQ) veya i5 işlemci (7300HQ) bulunuyor. Tüm bu işlem gücü 16GB’a kadar DDR4 bellek (32GB’a yükseltilebilir), hızlı bir SATA SSD ve 1TB HDD tarafından destekleniyor. Bilgisayarların alt kısmında bulunan erişim kapıları bellek ve depolama bileşenlerini yükseltmeyi kolaylaştırıyor.

Cihaz, ayrıca bir USB 3.1 C Tipi bağlantı noktası, bir USB 3.0 bağlantı noktası (güç kapalıyken USB şarj özelliğine sahip), iki USB 2.0 bağlantı noktası ve bir HDMI 2.0 bağlantısı barındırmaktadır. Hızlı 2×2 802.11ac teknolojisi aracılığıyla kablosuz olarak bağlanabilmekte ve ayrıca kablolu bağlantı tercih edenler için Gigabit Ethernet bağlantısı içermektedir.

Bir eğlence merkezi olarak tasarlanan cihaz, hem oyun oynamak hem de film izlemek için idealdir. Parlak 15.6 inç veya 17.3 inç FHD IPS ekranlar canlı ve keskin görseller sunarken, Dolby Audio Premium ve Acer TrueHarmony canlı ve zengin sesler sağlar. Skype for Business Sertifikası görüşmelerin net ve gecikmesiz olmasını garanti ederken harika bir sesli Cortana deneyimi sunar.

Kusursuz bir oyun oturumu için, ultra ince metal bıçaklara sahip AeroBlade 3D Fan ikili fan sistemi bilgisayarın en uygun sıcaklıklarda çalışmasını sağlar. Önyüklü PredatorSense yazılımı gerçek zamanlı sistem bilgileri ve hız aşırtma sağlayarak, oyuncuların sistemin en önemli durumlarını tek bir merkezi ara yüzden görüntüleyebilmelerine ve kontrol edebilmelerine izin verir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Cihaz, KDV dahil 6999TL’den başlayan fiyatlarla temin edilebilir.

www.acer.com

Etiketler: » »
Share
3036 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+2 = ?