logo

Acronis ve Check Point Arasında Mobil Tehditlere Karşı İşbirliği

jenerik_el_sıkisma_3

Acronis ile Check Point Yazılım Teknolojileri, mobil çalışanların mobil tehditlere karşı korunmasını sağlamak üzere iş birliği başlattılar. İki firma entegre veri güvenliği ve veri koruması çözümleri sunmak üzere Check Point’in mobil güvenlik çözümü Check Point Capsule ile Acronis’in güvenli dosya erişim, senkronizasyon ve paylaşım çözümü Acronis Access Advanced’i bir araya getirerek geliştirdiği yeni ortak çözüm ile mobil kullanıcılar kurumsal içeriği güvenle paylaşabilecek, bulunduklar yerden ve kullandıkları cihazdan bağımsız birlikte çalışabilecek. Çözüm kurumsal güvenlik politikalarını mobil cihazlara genişletirken, mobil çalışanları veri kaybı, cihaz çalınması ya da çeşitli zararlı yazılımlara karşı koruyor.

İleri düzeyde Veri Emniyeti, Güvenliği ve Gizliliğini Sağlayarak Mobil Cihazları Korumak

Acronis yedekleme, felaket kurtarma, dosya senkronizasyonu ve paylaşımını da içeren entegre çözümler aracılığı ile kurumlar için eksiksiz bir veri koruması sağlamaya odaklanmıştır. Acronis komple veri koruması sağlanabilmesi için sadece veri emniyeti güven altına almanın yeterli olmadığına inanıyor. Kurumu dış tehditlere karşı korumak üzere veri güvenliğinden ve verinin her zaman (transit, mobil cihaz üzerinde ya da bulutta) kontrol altında tutulduğundan da emin olunması gerekiyor. Acronis bunun için 3.parti çözümler, AES256, özel ve güvenli tarama gibi en yeni global kriptolama standartlarıyla kolayca entegrasyon sağlamaya imkan veren hayli esnek ve açık bir mimari yapı kullanıyor.

Check Point kurumsal ağ yapılarına ya da ağ yapısı dışındaki mobil cihazlara yönelik tehditlere karşı savunma sağlayan komple güvenlik mimarisi ile kurumları siber tehditlere karşı koruyor. Check Point Capsule kurumsal verilere yönelik kusursuz bir koruma sağlarken, mobil cihazlar, güvenli iş dokümanları, cihazlar ve ağ yapıları üzerinde güvenli bir iş ortamı oluşturulmasına imkan veriyor.

Acronis Access Advanced ile Check Point Capsule’ün eşleştirilmesi yoluyla oluşturulan yeni ortak çözüm, uzak kullanıcıların mobil cihazlarından kurumsal içeriğe güvenle erişebilmelerine, senkronizasyon sağlayabilmelerine olanak sağlarken, kullanıcılar da çalışma ortamlarını güven içinde mobil cihazlara taşıyabiliyor. Acronis Access ve Checkpoint Capsule Docs’un sorunsuz entegrasyonu ile tüm dokümanlar kriptolanıp sadece yetkili personelin erişimine açılır. Kurumlar ayrıca, dokümanlara kimlerin ne zaman eriştiğine ilişkin detaylı denetim raporlarını da alabilirler.

Acronis ve Check Point hem güçlü küresel varlıkları hem de güvenliğe odaklı AR-GE merkezlerinin sağladığı güçle günümüzün en gelişkin güvenlik standartlarını desteklerken, kurumların güvenliğe ilişkin ihtiyaçlarının eksiksiz biçimde karşılanmasına yönelik olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Günümüzün gelişen tehdit ortamında teknolojinin ve güvenliğin kurumların işlerinin büyütülmesinde kolaylaştırıcı rol üstlenmesinin önemli olduğuna değinen Check Point Yazılım Teknolojileri İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alon Kantor, Acronis ile başlatılan bu iş birliği ile sunacakları güçlü çözümlerin kuruluşların mobil iş güçlerini güven altına alacağını, kurumların da verilerin kendi kontrollerinde olduğundan emin olarak işlerini büyütmeye devam edeceklerini söyledi.

Acronis İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Dvir Ben – Aroya “Hem kurumlar hem de çalışanlar mobil çalışmayı ve mobil cihazları benimsemeye devam ettikçe, kurumların en değerli varlığı olan verileri daha da savunmazsız hale geliyor” dedi. Aroya, Acronis olarak verinin emniyetinin, güvenliğinin ve gizliliğinin sağlanması ile komple veri korumasının sağlanacağına inandıklarını, Check Point gibi liderleri ile kurdukları iş ortaklığının Acronis çözümlerine endüstri lideri güvenlik korumasını ekleyeceğini sözlerine ekledi.

Acronis ve Check Point ortak çözümü her iki firmanın kanalları aracılığı ile satışa sunulmuş bulunuyor.

www.checkpoint.com

www.acronis.com

Etiketler: » » » »
Share
2309 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?