logo

Agile Network 3.0 Mimarisi Kurumlara Hızlı ve Verimli Ağ Çözümü Sağlıyor

mh_huawei_zou_siyi

Huawei Orta Asya ve Kafkasya Enterprise İş Birimi Başkanı Zou Siyi

Huawei, Kazakistan’ın Almatı kentinde “Çeviklikten Hayal Gücüne” temasıyla 23 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilen Orta Asya ve Kafkasya Network Kongresi’nde veri merkezileri, kurumsal kablosuz iletişim teknolojileri, geniş alan ağ teknolojileri ve ağ güvenliği özelindeki en yeni ürünlerini sektöre sundu. Zirvede, Türkiye ve Özbekistan gibi bölgenin önemli ülkeleri de hazır bulundu.

Huawei, hızlı, güvenli ve kolay adapte edilebilen BT altyapısı ile birlikte yazılım tanımlı ağ teknolojilerini iş dünyasına sundu. 100T veri merkezi switch teknolojisi, Wi-Fi ve LTE entegre Access Agile mobil çözümler, gelişmiş veri iletim kapasitesine sahip güçlü router’lar ile ‘Cihaz, Ağ, Bulut-uçtan uca güvenlik yaklaşımı’ kongrede sunulan çözümler arasında yer aldı.

Huawei Agile Network sistemleri aynı zamanda kullanıcı deneyimi açısından sektörün ilk ağ merkezli çözümü olma özelliğine sahip. Huawei Agile Network 3.0 Mimarisi, 2013 yılında pazara ilk kez tanıtılmasının ardından, yedi sektörde (kamu, finans, sağlık hizmetleri, büyük kurumlar, lojistik, eğitim ve yayıncılık) ve 200’e yakın işletmede kullanılmaya başlandı.

Huawei Orta Asya ve Kafkasya Network Kongresi 2015, Agile Network sistemlerinin kullanımı ve geleceği özelinde, sektör paydaşlarının, kurumların hızlı bir şekilde çeviklik çağına adım atmasını sağlamak üzere bir araya gelerek, yeni fikirler ürettiği ve paylaştığı bir platform olma özelliğine de sahip.

Huawei Orta Asya ve Kafkasya Enterprise İş Birimi Başkanı Zou Siyi Bugün, uzun süredir bizlere hiç de yabancı olmayan; -Bulut Bilişim, Büyük Veri ve Yazılım Tabanlı Ağ Sistemleri- ekseninde önemli bir değişim çağının içine bulunuyoruz. Böyle bir dönemde, özellikle rekabet açısından kurumların BT yetenekleri son derece büyük bir önem kazanıyor. Huawei’nin Agile Network sistemleri teknoloji ve bağlanabilirliğin de ötesinde, hizmetler ve kullanıcı deneyimine odaklanarak, en yüksek performans eşliğinde, son derece verimli bir dönüşüm sürecinin de kapısını açıyor. Huawei, önümüzdeki dönemde de inovasyona dayalı iş modelleri geliştirmeye devam ederek, ağ sistemlerinin kurumlar açısından daha çevik hale gelmesine liderlik edecek. Bunun yanı sıra, kurumların rekabette de daha bağlantılı bir eko-sistem içinde ön planda olmasını sağlayacak” dedi.

Etiketler: » » »
Share
2091 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+5 = ?