logo

AGT’nin Kurumsal Teknoloji Uygulamalarına Ödül

mh_agt_sap_odul

Başarılı teknoloji uygulamalarına dikkat çekmek amacıyla verilen SAP Türkiye Kalite Ödülleri’nde fark yaratan bilgi teknolojileri projelerine imza atan kurumlar yarıştı. Uzun değerlendirmeler sonucunda, bilgi teknolojileri altyapılarında dönüşüme giden ve inovatif teknolojileri kullanan şirketler farklı kategorilerde altın, gümüş ve bronz ödüllere layık görüldü. İnovatif yaklaşımlarıyla dikkat çeken temsilcilerinden olan AGT,  SAP Forum 2016 İnovasyon Kategorisi Gold Winner ödülünü alarak, “Yılın  İnovasyon Şampiyonu” oldu.

AGT adına konuşan AGT Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı ödülle ilgili olarak: “AGT olarak insan gücüne çok değer vermemizin yanı sıra  markaların inovasyona ve teknolojiye değer verdikleri müddetçe güçleneceklerine inanıyoruz. Özellikle kurumsal altyapı uygulamaları alanında rüştünü ispatlamış SAP Türkiye’den Türkiye’nin en inovatif şirketi olarak ödüllendirilmek bizi gururlandırdı. Aldığımız bu ödül çalışmalarımızın bir meyvesidir. Bundan sonrada inovatif yaklaşımımızı daha da  ileriye taşıyarak hayatı kolaylaştırmaya ve “tasarlamaya” devam edeceğiz” dedi.

SAP Türkiye Ödüllleri, SAP Forum 2016’da düzenlenen bir ödül töreniyle sahiplerini buldu. Altın kategoride ödül kazanan firmalar ise SAP’ın Avrupa Ortadoğu ve Afrika bölge yarışmasına katılmaya hak kazandı

Bilgi için: www.agt.com.tr

Etiketler: » »
Share
2023 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+6 = ?