logo

Ahmet Ferda Seymen Elite World Europe’un Genel Müdürlüğü’ne Getirildi

mh_elite_world_europe_ahmet_ferda_seymen

Elite World Europe Otel’in Genel Müdürü Ahmet Ferda Seymen

Şu an beş oteli ile İstanbul, Van ve Marmaris’te faaliyetlerini sürdüren Elite World Oteller Zinciri’nin en büyük kapasiteye sahip olacak yeni oteli Elite World Europe Otel’in Genel Müdürü Ahmet Ferda Seymen oldu. Elite World Europe Otel, Eylül ayında hizmet vermeye başlayacak. 25 yıldır turizm sektöründe olan Seymen, en son Kaya Ramada Plaza Genel Müdürü olarak görev almıştı.

Hacettepe Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümü’nü 1980 yılında, Yüksek Lisans öğrenimini ise Florida International University Miami, Florida’da tamamlayan Seymen, 1991 yılına kadar Florida eyaletinde restaurant ve otel işletmeleri alanında yöneticilik yapmıştır. 1991 yılında Antalya Hilton Oteli ile İzmir Hilton Oteli’nin Yiyecek İçecek Direktörlüğü görevi ile Türkiye turizm sektöründe mesleki hayatını devam ettiren Seymen, Antalya Side’de Sillyon Resort Hotel ve Corinthia Excelsior Hotel’lerin ve Kuşadası Pine Bay Holiday Resort’un Genel Müdürlüğünü yapmıştır. Malta’da Corinthia Hotels International Malta ve Kuzey Afrika Operasyonları Bölge Müdürlüğü görevinin ardından Antalya Corinthia Hotels International Türkiye Operasyonları Bölge Müdürlüğü görevlerini üstlenen Seymen, İstanbul’da Richmond Hotel Genel Müdürü, Kaya Hotels & Resorts Operasyon Direktörü olarak görev yapmıştır. Eresin Hotels Genel Müdürlüğü, Byotell-Byomed Hotel-Medical Turizm Bölümü Genel Müdürlüğü ve CVK Hotels & Resorts’ta Turizm Bölüm Başkanlığı görevlerinde de bulunan Seymen son olarak Kaya Ramada Plaza Genel Müdürlüğü görevini yerine getirmiştir.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elite World Oteller Zinciri’nin  401 odası, 11 toplantı salonu ve 2500 kişilik kapasitesi ile en büyük oteli olacak Elite World Europe Otel’inin Genel Müdürlük görevine getirilen Ahmet Ferda Seymen, görevine başladı. Eylül ayında hizmet vermeye başlayacak olan otel, Ahmet Ferda Seymen yönetiminde 350 personel alımı yapacak.

Etiketler: »
Share
3966 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+5 = ?