logo

AirTies’ın WiFi Mesh Teknolojisi Singapur’da

mh_airties_philippe_alcaras_gorsel

AirTies CEO’su Philippe Alcaras

AirTies, Singapur’da faaliyet gösteren iş ortaklarından Singtel ile olan işbirliğinde yeni bir adım attı. AirTies’ın WiFi Mesh teknolojisi Singtel aboneleri ile buluşmaya başladı.

Müşteri yönlendirme teknolojisiyle Singtel WiFi Mesh, erişim noktaları arasında aktif ve dinamik geçiş sağlıyor ve evin her köşesinden daha gelişmiş WiFi performansı oluşuyor.

AirTies CEO’su Philippe Alcaras “Evlerdeki kablosuz bağlantılı cihaz sayısının artması, UHDTV ve oyun konsollarının günümüzdeki yüksek hızlı bağlantı ihtiyacı bağlantı noktalarını değiştirerek ve ağdaki en uygun iletim yolunu seçerek optimum ağ genişliğini sağlayan Mesh teknolojisini önemli bir dönüm noktası yapıyor. Global operatörler, müşterilerini memnun edebilmek için daha stabil ve güvenilir geniş bant çözümlerine ihtiyaç duyuyor ve AirTies da bu noktada pazardaki ihtiyacı karşılıyor. Singapur’da ülkenin en büyük geniş bant sağlayıcılarından SingTel’le ayrıcalıklı olarak çalışmaktan mutluyuz” dedi.

Singtel Singapur’un Yöneticisi Goh Seow “Üstün geniş bant kapsama alanımızı ve bağlantımızı geliştirmek için Singtel WiFi Mesh teknolojisini başlattık. Singtel WiFi Mesh, kapsama alanın genişletip optimize ederek müşterilerimizin Singtel ağ ve TV hizmetlerinden üst noktada keyif almalarını sağlayacak” dedi.

www.airties.com

Etiketler: » » » »
Share
2470 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+8 = ?