logo

Akasya Acıbadem’de Açık Hava Sinema Keyfi

jenerik_sinema

Sıcak yaz akşamlarında kapalı salonda film izlemek istemeyenler için Akasya Acıbadem-Akasya Park açık hava sineması fırsatı sunuyor. 31 Temmuz ve Ağustos ayı boyunca her Cuma saat 21.00’de birbirinden keyifli filmler ücretsiz olarak sinemaseverleri bekliyor.

İstanbul’un yeni nesil yaşam merkezi Akasya Acıbadem’in kültür sanata desteği devam ediyor. Bir yıl içinde çok sayıda konser, sergi ve söyleşiye ev sahipliği yapan Akasya Acıbadem’de bu kez ücretsiz açık hava sinema keyfi yaşanacak.

Gökyüzü, yıldızlar ve sinema

Sinemaseverler, 31 Temmuz ve Ağustos ayı boyunca her Cuma saat 21.00’de birbirinden keyifli filmleri, Akasya Acıbadem-Akasya Park’ta açık havada izleme şansına kavuşuyor.

Açık hava sinemasının ilk filmi, halen vizyonda olan Niyazi Gül Dört Nala olacak. Akasya Acıbadem misafirleri, 31 Temmuz Cuma günü saat 21.00’de Ata Demirer, Demet Akbağ, Şebnem Bozoklu ve Levent Ülgen’in başrollerini paylaştığı Niyazi Gül Dört Nala filmini izleyebilecek.

7 Ağustos’ta çocukların çok sevdiği Madagaskar Penguenleri, 14 Ağustos’ta ise aksiyon severler için Hızlı ve Öfkeli 7 filmi sinemaseverlerle buluşacak. Akasya Acıbadem’de 21 Ağustos’ta tam bir aile komedisi olan Annie, 28 Ağustos’ta ise Yenilmezler serisinin ikinci filmi Ultron Çağı filmi açık havada izlenebilecek.

Etiketler: » » » » »
Share
2409 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?