logo

Akbank, Teknoloji Yatırımlarına Bir Yenisini Daha Ekledi

mh_akbank_turgut_guney

Akbank Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turgut Güney

Akbank, teknoloji yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek kurum içinde verimlilik, kalite, hız ve performans artışının sağlanmasını amaçlayan işbirliği doğrultusunda tüm Akbank yöneticileri, uzaktan erişimi mümkün kılan Samsung marka mobil cihazları kullanmaya başladı.

“Samsung cihazlarla mobil yatırımımızın karşılığını hızla alıyoruz”

Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turgut Güney, Akbank’ın günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline gelen mobil teknolojiler konusundaki vizyonunu değerlendirerek “Yatırım önceliklerimiz arasında mobil alan önemli bir yer alıyor. Hızla değişen mobil ortamlara uyum ve liderliğimizi pekiştirmek için mobil stratejimizi periyodik olarak yeniliyoruz. Tüm dünyada bu alana yönelim ve yeni kuşakların mobil cihazları ne denli aktif kullandığı göz önüne alındığında, gelecekte de bankacılık uygulamaları için mobil ortamların vazgeçilmez olacağını düşünüyoruzdedi. Samsung ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden memnuniyet duyduklarını belirten Güney, yönetim süreçlerinde elde ettikleri avantajları şöyle aktardı:Samsung cihazlar, tam istediğimiz boyutlara sahip olduğu için, bilgi ve onay süreçleri oldukça kolaylaşıyor. Yüksek kalitedeki bu cihazlar sayesinde, yaptığımız mobil yatırımın karşılığını hızla alıyoruz. Tüm çalışanlarımızın severek kullandığı Samsung cihazların, biz BT (Bilgi Teknolojileri) yöneticilerini en fazla memnun eden yanı ise, uzaktan kapsamlı şekilde yönetilebilir olmaları. Kurum içinde ERP uygulamalarının yönetimi için banka yöneticilerine verilen Samsung akıllı telefonlar sayesinde, yöneticilerimiz ofis içindeki yönetim fonksiyonlarına istedikleri noktadan ulaşabiliyorlardedi.

“Geleceğin iş yapış biçimlerini şekillendiren bir firma olarak, Türk bankacılık sektörünün en prestijli markalarından biri olan Akbank’la çalışmaktan mutluluk duyduk”

Mobil sektör hızla gelişirken banka yöneticilerinin ve çalışanlarının da günlük işlerini mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirerek, zamandan kazanma ihtiyacının arttığına dikkat çeken Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Çözümler Direktörü Tansu Yeğen “Akbank’ın, yenilikçi mobil stratejileriyle piyasada öncü olma hedeflerine hizmet etmek amacıyla, çıktığımız yolda gerçekleştirdiğimiz işbirliği, yöneticilerin ve müşteriyle sürekli etkileşim içinde olan çalışanların kullandığı Samsung cihazlara, uzaktan takip ve yönetim fonksiyonu da kazandırdık. Geleceğin iş yapış biçimlerini şekillendiren bir firma olarak, Türk bankacılık sektörünün en değerli markalarından biri olan Akbank’la ortak bir çalışmaya imza atmaktan çok mutluyuz. Yakın gelecekte benzer işbirliklerimizi çeşitlendirip büyütmeyi hedefliyoruz dedi.

Etiketler: » » » » »
Share
3037 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?