logo

AKEAD, Avrupa’daki İş Ortaklarını Fransa’da Topladı

mh_akead_toplanti

Fransa’nın Strazburg kentinde AKEAD Avrupa ülkelerindeki İş Ortaklarını topladı. Genel değerlendirme ve 2015 hedefleri için düzenlenen toplantıda iş ortakları 2014 başarılarına göre ödüllendirildi.

Avrupa da altıncısı düzenlenen toplantı sonrası yaygınlaşma ve hedefler konusunda 2014 yılının değerlendirildiği toplantının açılış konuşmasında Genel Müdür Murat Balta “Türkiye E devlet çalışmalarında artık Avrupa’nın önünde. KEP, E Fatura, E Defter, Ödeme kaydedici cihaz konusunda attığı adımlar takdire şayandır. AKEAD olarak imzaladığımız iş birlikteliklerimiz ile kapsamlı çözümlerimizi Türkiye piyasasına başarı ile sunmaya başladık. Türkiye ye döviz girdisinin arttırılmasını, iş ortaklarımızın menfaatlerinin korunmasını, ticaret hacmimizin daha da arttırılmasını hedefleyerek, AKEAD’ı 2015 yılında %70 büyütmeyi amaçlıyoruz” dedi. Avrupada sağlanan sektörel başarıların Türkiye için de hedeflendiğini belirten Balta, Türkiyede on sektör hedeflediklerini, ürettikleri çözümleri toptan ve perakende için zengin içeriği ile başarılı olacaklarına inandığını belirtti.

Toplantı ve değerlendirmeler sonrası düzenlenen kültür turunda Paris’in önemli yerlerine gezi düzenlendi. İş ortakları ile mini bir futbol turnuvası düzenlenen etkinlikler dört gün sürdü.

Etiketler: » » » »
Share
2739 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+8 = ?