logo

AloTech, 2014 Yılını Müşterileriyle Birlikte Kutladı

mh_alotech_gorsel

AloTech, 2014 yılında elde ettiği başarıları 17 Aralık 2014 tarihinde İstanbul ROXY’de düzenlenen ve müşterilerinin de katıldığı partide kutladı.

Miami’de yapılan 56. Uluslararası Seçim Panelinde “Endeavor Girişimcisi” unvanını alan tek Türk girişimi olma başarısını gösteren AloTech, kısa bir süre önce EuroCloud Türkiye tarafından En iyi SaaS Bulut Hizmeti Jüri Özel Ödülü ve Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Odası (UK Trade & Investment) tarafından düzenlenen GREAT Startup Yarışması’nda “Anadolu’nun Teknoloji Girişimi” ödülüne layık görülmüştü.

Gecede, AloTech CEO’su Cenk Soyak, “CEO’ların Orkestrası” olarak da bilinen Istanbul Funk Unit grubu ile birlikte sahne alarak davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

AloTech CEO’su Cenk Soyak “Başarılarla ve ödüllerle geçen bir yılı geride bıraktık. Son olarak girişimci ekosisteminin en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Endeavor tarafından Endeavor Girişimcisi unvanı ile taçlandırıldık. Bir Türk şirketi olarak elde ettiğimiz bu uluslararası başarılar, yatırımcıların da dikkatini çekti. Aldığımız yeni yatırımlarla, kurumların çağrı merkezi ihtiyaçlarını her zamankinden daha basit ve daha düşük maliyetli hale getiren çözümümüzü daha da geliştirme fırsatı bulacağımız için mutluyuz” dedi.

2007 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesindeki Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde kurulan ve Cenk Soyak, Birkan Babakol ve İdris Avcı’nın ortağı olduğu AloTech, kendi geliştirdiği ve dünyada sayılı örneği olan “Bulut Çağrı Merkezi Teknolojisi” ile TÜBİTAK ve KOSGEB tarafından ulusal Ar-Ge destek kapsamında destekleniyor. Şirketin ürettiği bu teknoloji kurumlardaki çağrı merkezi süreçlerini basitleştiriyor ve yatırım maliyetlerini ortadan kaldırıyor. Kurumlar, Bulut Çağrı Merkezi Teknolojisi’ni kullanarak tüm çağrı merkezi süreçlerini ve dağıtık yapıdaki operasyonlarını web tabanlı bulut platformu üzerinden yönetiyor ve anlık olarak tüm aktiviteleri takip edebiliyor.

Ödüllü AloTech teknolojisi

Şirketin ürettiği Bulut Çağrı Merkezi Teknolojisi, çağrı merkezi operasyonlarını herhangi bir yatırım yapmadan tamamen web tabanlı uygulamalar ile geniş bant Internet olan heryerden SaaS (kullandıkça öde) modeli ile kullanılmasını sağlıyor. Kurumlar, Bulut Çağrı Merkezi platformunu kullanarak gelen-giden çağrı adet ve sürelerini ve kurumlarına açılan telefonların cevaplanma oranlarını web tabanlı bir platform üzerinden anlık takip edebiliyor. AloTech, kısa bir süre önce EuroCloud Türkiye tarafından En iyi SaaS Bulut Hizmeti Jürü Özel Ödülü ve Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Odası (UK Trade & Investment) tarafından düzenlenen GREAT Startup Yarışması’nda “Anadolu’nun Teknoloji Girişimi” ödülüne layık görülmüştü.

www.alo-tech.com

Etiketler: » » »
Share
2689 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+2 = ?