logo

Altın Kaplamalı USB Adaptör

mh_tp-link_usb_adaptor

TP-LINK, en çok tercih edilen USB adaptör modellerinden biri olan TL-WN725N’i yeniledi. Ürünün metal bölümü altın kaplamalı hale getirildi. Bu sayede daha dayanıklı olan cihaz, altının iletim gücüne de sahip oldu.

Masaüstü bilgisayarları (PC), kablosuz ağlara (WiFi) kolayca bağlayabilmek için geliştirilen USB adaptörler, taşınabilir bilgisayar kullanıcıları tarafından da tercih ediliyor. WiFi özelliği olmayan PC’ler için USB yuvasına takılarak kablosuz internet bağlantısı sağlayan bu ürünler, küçük boyutları, rahat taşınabilmeleri ve en önemlisi de Soft AP desteği ile kablosuz interneti başka cihazlara paylaştırabilmeleri nedenleriyle özellikle seyahatlerde büyük kolaylık sağlıyor.

Çok küçük boyutu nedeniyle taşınabilir bilgisayarlarda rahat kullanılabilen cihaz, sürekli USB yuvasına takılı kalabiliyor. Diğer USB girişlerine engel olmayan bu boyut, taşınabilir bilgisayarlarda büyük kolaylık sağlıyor. Adaptörü hiç çıkarmadan taşınabilir bilgisayarı çantaya koyarak taşımak bile mümkün oluyor.

150Mbps kablosuz N hıza sahip olan bu model, kolay kurulumu ve gelişmiş kablosuz şifreleme özellikleri ile de kullanıcılara avantaj sağlıyor. Her türlü kablosuz bağlantı için WEP/WPA-PSK ve WPA2-PSK şifreleme desteği adaptörde bulunuyor. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise 12 USD + KDV.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TL-WN725N#over

Etiketler: » » »
Share
2114 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+3 = ?