logo

Anadolu Sigorta Blog Yayında

mh_anadolu_sigorta_blog

Anadolu Sigorta’nın kurumsal blog sitesi “Anadolu Sigorta Blog” http://blog.anadolusigorta.com.tr/ adresinden yayına başladı.

İlk içerikleri, “Korkuları Yönetmek” konsepti çerçevesinde kaleme alınan Anadolu Sigorta Blog’da popüler, pozitif ve mümkün olduğunca interaktif tarzda yazılmış postlar yer alırken, eğlenceli yazılar ve testler de sitede bulunabilecek. Anadolu Sigorta’nın sosyal medya kanalları ile entegrasyon içerisinde olacak sitedeki paylaşımlar, Facebook ve Twitter üzerinden de takip edilebilecek.

Görsel ağırlıklı olarak tasarlanan Anadolu Sigorta Blog’un sadece sigortacılık temasının işlendiği bir site olmaktan öte, ziyaretçilerin farklı konular üzerine keyifle vakit geçirecekleri bir ortam olması amaçlanıyor.

Blog sitesi, Anadolu Sigorta’nın websitesi yenileme projesi kapsamındaki son değişiklik oldu. Nisan başında, kuruluşunun 90. yılına özel, kullanıcı dostu ve modern tasarımlı yeni kurumsal websitesini hayata geçiren Anadolu Sigorta, blog sitesi ile bu alandaki iddiasını bir adım daha ileriye taşıdı. Kullanıcıların yazılara yorumlar da yapabileceği site, açıldığı tarihten bu yana çok kısa bir sürede organik aramalarla bine yakın tık aldı.

WordPress alt yapısının responsive tasarım şablonuna uyarlanmasıyla oluşturulan Anadolu Sigorta Blog, mobil cihazlara uyumlu bir yapıda hazırlandı. Internet Explorer 9 ve üstü, Firefox, Safari, Opera ve Chrome tarayıcılarıyla uyumlu olan sitede içerikler, Anadolu Sigorta’nın SEO değerine de katkı sağlayacak şekilde düşünüldü.

Etiketler: » » »
Share
3151 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+7 = ?

#

Anadolu Sigorta Blog Yayında” için 1 yorum

  1. Hüseyin : diyor ki:

    Bu bilgiler için teşekkürler https://www.sigortaokulu.com