logo

Anadolu Sigorta’dan “Güvenli Gelecek Sigortası”

mh_anadolu_sigort_musa_ulken

Anadolu Sigorta Genel Müdür Musa Ülken

Anadolu Sigorta’nın yeni ürünü “Güvenli Gelecek Sigortası”, cazip fiyat ve teminatlarla sigortalının çocuğunun eğitim hayatının aksamadan devam etmesini sağlıyor. “Güvenli Gelecek Sigortası”, ani ve beklenmedik bir kaza sonucu ölüm ve sürekli sakatlık hallerinde sigortalının çocuğuna, yasal varislerine veya poliçede belirtilecek kişilere, paket içeriğine göre belirlenecek tutarlarda ve sürede aylık tazminat ödemesi yapıyor.

Böylece bu ürüne sahip sigortalıların çocukları eğitimlerine ara vermeden devam edebiliyorlar. Üründe ayrıca deprem, sel, yanardağ püskürmesi, yer kayması ve terör sonucu oluşabilecek haller de teminat altına alınıyor.

18-65 yaş arasındaki anneler, babalar veya çocuğun eğitim masrafını üstlenen tüm herkes “Güvenli Gelecek Sigortası” yaptırabiliyor. “Güvenli Gelecek Sigortası”, Güvenli Gelecek, Güvenli Gelecek Plus, Güvenli Gelecek Maksi, Güvenli Gelecek Maksi Plus olmak üzere dört ayrı paketten oluşuyor.

Anadolu Sigorta’nın her kesimin ihtiyacına uygun ürün çıkarma gayretinde olduğunu vurgulayan Genel Müdür Musa Ülken, sigortalıların hizmetine sundukları bu yeni ürün ile ebeveynlerinin hayatını kaybetmesi veya sürekli sakatlık durumunda çocukların eğitiminin bu durumdan etkilenmeyeceğini, belirlenen teminatlar dahilinde çocuğun eğitim hayatına devam edebileceğini söyledi. İleriki dönemlerde sektörde öne çıkacağını tahmin ettiği diğer bir ürünün ise “Ürün Sorumluluk Sigortası” olduğunu anlatan Ülken, bu ürününün üçüncü şahıslara verilebilecek zarardan kaynaklı tazminat taleplerinden korunmak için son derece önem taşıdığını belirtti.

Ürün Sorumluluk Sigortası İle Tazminat Taleplerine Karşı Güvence

“Ürün Sorumluluk Sigortası”, 6502 sayılı, kusurlu ürünlerin yol açacağı zararlara ilişkin sorumlulukları düzenleyen, “Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun”un 4’üncü maddesinde “Ayıplı Mal ve Hizmetler” başlığı altında özetlenen durumlara karşı gelebilecek tazminat talepleri karşısında güvence sağlıyor.

Buna göre; sigortalı tarafından üretilen, satılan, dağıtılan ürünlerin üçüncü şahıslara verebileceği bedeni ve/veya maddi (mal/eşya) zararlardan kaynaklanabilecek tazminat taleplerine karşı “Ürün Sorumluluk Sigortası” sigortalıya koruma sağlıyor.

Etiketler: » »
Share
2947 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+1 = ?