logo

Anadolujet Filosuna Yeni Uçak Dahil Etti

mh_anadolujet

AnadoluJet, yurt içinde uçuşların geliştirilmesi için önemli bir etki oluşturacak bu yeni uçağı Borajet işbirliğinde filosuna dahil etti. AnadoluJet, sefer maliyetlerinde tasarruf sağladığı bu uçaklarla birlikte daha önce uçuş yapılmayan hatlarda yeni uçuşlar başlatmayı, sefer sayılarının az olduğu hatlarda ise daha fazla sefer yapmayı hedefliyor.

İlk aşamada Ankara Esenboğa Havalimanı merkezli uçuşlarda kullanılacak uçağın ilk seferi 16 Ocak 2015 tarihinde TK7248 sefer numarası ile Sabiha Gökçen – Ankara arasında gerçekleşti.

Bölgesel jet olarak adlandırılan Embraer E190’lar hızlı, ekonomik, kısa pistlerden rahatlıkla havalanabilen bir uçak olma özelliğini taşıyor. Ekonomik ve güvenlikli bir uçak olmasının yanında, ikili koltuk düzeninde orta sıra bulunmaması ve koltuk aralıklarının genişliği sayesinde daha konforlu bir seyahat imkânı da sunuyor. AnadoluJet, 110 yolcu kapasiteli yeni uçağı ile ilk aşamada Çanakkale, Hatay, Çorlu, Kahramanmaraş, Adıyaman gibi noktalarda sefer artışları ile uçuşları geliştirmeyi planlıyor.

Ocak ayı içinde filoya iki adet E190 Embraer tipi uçak daha dâhil olması bekleniyor.

Bilgi için: www.anadolujet.com

Etiketler: » »
Share
2637 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+7 = ?