logo

AnadoluJet Yolcuları Havalimanı Transfer Hizmeti Olarak 14.90 TL Ödüyor

mh_anadolujet_trabsfer

Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlayan AnadoluJet, yolcularına katma değer sağlayan ek hizmetlerle havada sunduğu konforu hayatın diğer alanlarına da taşıyor. AnadoluJet, havalimanı transferi hizmeti sunduğu Secure Drive ile yolcularının karadaki ulaşımını şimdi sadece 14.90 TL’ye sağlıyor.

Kampanya kapsamında sunulan çok avantajlı transfer hizmeti ile AnadoluJet yolcuları belirttikleri adreslerinden havalimanına, havalimanından adreslerine kolaylıkla ulaştırılıyor. 12 Ekim 2015 – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara Esenboğa Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı transferlerinde geçerli olan uygulama ile AnadoluJet yolcuları tek yön transferini yalnızca 14.90 TL sabit fiyat ile gerçekleştiriyor.

Kampanyadan faydalanmak için uçuştan en az 24 saat önce Secure Drive’ın 444 08 06 veya 0(850) 251 08 06 numaralı çağrı merkezi aranarak rezervasyon yapılması gerekiyor.

Secure Drive’ın Ankara ve İstanbul dışında hizmet sunduğu diğer şehirlerde ise, AnadoluJet yolcuları yüzde 30 indirimli transfer imkanından faydalanmaya devam edecekler.

Hizmetten yararlanmak isteyen yolcular bulundukları veya ulaşmak istedikleri semtin hizmet kapsamında olup olmadığını www.securedrive.com.tr resmi internet adresinden ve Secure Drive çağrı merkezinden öğrenebiliyor.

AnadoluJet’in uçuşları ve tüm kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgi için: www.anadolujet.com

Etiketler: »
Share
6541 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?