logo

21 Ocak 2017

Aralık Sanat Galerisi Karma Sergi İle Açıldı

Artık sanatın bir yaşam biçimi olduğu İstanbul’un Kadıköy ilçesi yeni bir galeriye daha kavuştu. Aralık Sanat Galerisi’nin resmi açılışı 19 Ocak tarihinde düzenlenen “Renkli Romanlar” isimli karma resim serginin kokteyli ile birleşerek gerçekleşti.

Küratörlüğünü Şafak Oğuz ve Nehir N. Göksel’in yaptığı sergi, birbirinden değerli akademisyen hocalar ve ressamların katılımıyla gerçekleşti. Sergide değişik temalarda hazırlanmış birbirinden renkli eserler yer aldı.

Sergiye, Prof. Basri Erdem, Seyyit Bozdoğan, Atalay Mansuroğlu, Fevzi Yavuz,  Muhsin Kalelî, Oğuz Kaleli, Sevda Kesim, Sema Peyman, Sami Kutlular, Aycan Bahadır, Mürvet Keyik, Rezan Keçeli, Sedef Aydoğdu, Nükhet Koçal, Meryem Şenol Sarı, Turan Çoban, Nurten Koçboğan, Semahat Ünal, Ganimet Altınışık, Mithat Sarıgül, Fatoş Sadiye, Birsel Tüyen, Emine Seçkin, Meltem Uzgan, Ha21lil Parmakçı, Dilek Özmen, Serap Gürcan, Elmira Gülgün Sönmez, Melek Şahan Ece Sultan Uysal Lüftiye Özdemir Aydan Çelenk Özgen Kasım Tuygun İrem Özüpak Nur Ekmekcioglu Selcen Yıldız Hatice Kürkçü Aydın, Nur Ekmekcioglu eserleriyle katıldılar.

Aralık Sanat Galerisi çalışmalarında olabildiğince çeşitliliği ön plana çıkaracak renkli ve bir o kadar da farklı sanatsal sunumları sanatseverlerle buluşturmayı hedefliyor. Farklı kültürlerin farklı söylemlerin değişik bakış açılarıyla sanat dostlarının ilgisini ve beğenisini kazanmayı amaçlıyor.Aralık sanat galerisindeki sergi 25 Ocak tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Adres: Aralık Sanat Galerisi

Hasırcıbaşı Cad. Hasırcıbaşı Sok. No:15 /3 Kadıköy – İST.

Etiketler: » »
Share
3549 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?