logo

Aruba’nın Yeni Bulut Hizmetleri Kurumlara Hız ve Düşük Maliyet Sağlıyor

jenerik_bulut_bilisim4

Aruba Networks, ofis gereçleri ile erişim sunucularından oluşan karmaşıklığı tek ve yoğun bir bulut hizmetinde birleştiren yenilikçi bir şube ağı çözümünü tanıttı.

Aruba 7000 serisi Bulut Hizmetleri Denetim Birimleri, şubedeki birbirinden tamamen  farklı tek ve özel amaçlı ürünlerin yönetilmesi için gereken zamanı, maliyeti ve karmaşıklığı ortadan kaldırarak işletmelerin mevcut bulut tabanlı birleştirilmiş iletişim ve güvenlik duvarı yatırımlarından daha fazla değer elde etmelerini sağlıyor.

Farpoint Group Başkanı Craig Mathias “Gerekli olan tüm ofis BT işlevlerinin merkezden yönetilen tek bir pakette birleştirilmesi, operasyonların temelde her yere genişletilmesi için tercih edilen yaklaşımdır. Aruba kullanımı oldukça kolay ve maliyet etkin 7000 serisi ile bu alanda öncülük etmektedir” dedi.

Sayısı giderek artan işletme uygulamaları ve hizmetleri, kamu ve özel bulutlarına kaymaya başladı çünkü işletmeler bu sayede önemli miktarda performans artışı gerçekleştirebilmekte ve şube bazında %48’lere  varan tasarruflar sağlayabilmektedir.

Aruba 7000 serisi, çok geniş yelpazede yer alan işletme ağı kapasitelerini şube için tek bir ağ platformunda birleştirmektedir:

Sıfır Dokunmalı Tedarik: Şube ağlarının yönetilmesi için gereken zamanı, maliyeti ve karmaşıklığı ortadan kaldırır.

Üç Kat Daha Dayanıklı: Tüm koşullarda iş devamlılığını sağlamak için iki adet Ethernet geniş bant WAN bağlantısını ve 3G/4G LTE hücresel yedekleme linkini destekler. EAP-TLS’li ve sertifikalı 802.1X RADIUS kullanan şubeler, RADIUS sunucularına erişemeseler bile kesintisiz hizmet alır.

Programlanabilir Politika Uygulama Güvenlik Duvarı: Çok çeşitli şube ağı geeksinimlerine bağlamı algılayan kontrol uygular; yani,

Web İçeriği Filtreleme: Web sitesinin itibarına göre bağlama dayalı politikaları oluşturmak için web içeriğini filtreler.

Microsoft Lync Birleştirilmiş Mobil İletişim: Lync Server 2013 SDN API ile otomatik olarak entegre olur ve WAN genelinde daha iyi bir kullanıcı deneyimi için ana makinedeki Lunc Online trafiğinin parmak izlerini çıkarır.

Palo Alto Networks Güvenlik Duvarlarıyla Entegrasyon: Tehdide karşı koruma özelliğini her bir şube, mobil cihazlar ve kullanıcı için bağlama göre otomatik olarak uygular, ek bir donanım veya yazılıma ihtiyaç duyulmaz.

Bulut tabanlı Uygulamalar için Performans Kazanımı: AppRF teknolojisi ile sağlanan WAN optimizasyon ve uygulama görünürlüğü ve kontörlü, işletme için buluttaki kritik uygulamaların performansını artırır.

İleri Düzey Dolaşım: Geniş bandı öncelik verilen işletme için kritik trafik için saklamak amacıyla ikili Ethernet WAN ve LTE WAN linkleri arasında bağlama dayalı dolaşım uygular.

Aruba 7000 Serisi Bulut Hizmetleri Denetim Birimi donanımı, bugün ulaşılabilir durumdadır, listelenen tüm hizmetler 2015’in ikinci çeyreğinde teslim edilecektir. Fiyatı, 1,495 ABD dolarından başlamaktadır.

Etiketler: » »
Share
1944 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+10 = ?