logo

Ataşehir’in Yeni Yaşam Merkezi Bulvar 216 Açıldı

mh_bulvar_216_02

140 milyon TL yatırımla Özak GYO tarafından Ataşehir’in tam kalbinde, 46.000 m2 inşaat ve 5.800 m2 arsa alanında inşa edilen yaşam merkezi Ataşehir Bulvar 216, 29 Kasım 2014 tarihinde birbirinden farklı etkinliklerle misafirlerini ağırladı.

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, alanında örnek teşkil eden yeni projeleri Bulvar 216 ile ilgili olarak “Ataşehir Bulvar 216, yaşam merkezi olarak yepyeni bir konsepte sahip. Burada komşularımızın bir yandan günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri diğer taraftan da evlerine yakın bir ortamda hem açık hem de kapalı mekanlarımızda keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan yarattık. Geleneksel AVM mantığının ötesinde tasarladığımız Bulvar 216, Ataşehir halkının yeni yaşam alanı olacaktır” dedi.

 Ataşehir Bulvar 216’da birbirinden farklı ve keyifli etkinlikler

Etkinliklerde mutfak aletleri ile perküsyon şovu, ritim grubu performansı, Özgür Şef’in canlı mutfak şovu, başarılı müzisyen Ayhan Sicimoğlu performansı ve 93 ülkede 3 binin üzerinde performans sergileyen Anadolu Ateşi davul ve dans şovu yerini aldı.

mh_bulvar_216

 Birçok farklı ve yeni konsept Bulvar 216’da

Geçmişten günümüze Tad Lokantası(1962), sosyal medyanın dahi çocuğu Özgür Alaz’ın dahil olduğu ve menüsü Masterchef Murat Bozok danışmanlığında hazırlanan ChopStory, Ordu’nun efsanesi Neli Pide, Özgür Şef’in çılgın burger konsepti Deli Kasap, Özsüt,Roseva Çikolata, Paşafırın, McDonald’s ve McD Cafe, Carribou Cafe, Cold Stone, O’Learys, Osmanlı ve Türk mutfağının çok özel tatlarının sunulacağı Humay Restoran, Uzak Doğu mutfağının enfes tatlarının yer alacağı Chinese Express& Sushi Express, Lavazza, Robert’s Coffee ile Anadolu’nun ilkleri, boğazın incisi Bebek Balıkçı, Etiler Harvard Cafe, etin en lezzetlisi Gelik Restoran, The Hunger Restoran ve yanı sıra projenin sürprizlerinden olan Avrupa’nın en büyük hamburger zinciri de Bulvar 216’da yer alacak gurme markalardan sadece birkaçı. Projede bu gurme yıldızlar ile birlikte sıra Dore Müzik, D&R, Carrefour Gurme, Forum Saat, Bayram Bal Elegance Saloon, Doğtaş Exclusive, Dry Hill Kuru Temizleme& Terzi, Fitlab, Gratis, Marin Tobacco, Octo Kids Club, Vatan Bilgisayar, Watsons gibi günlük ihtiyaçların karşılanabileceği mağazalar mevcut.

 www.bulvar216.com

Etiketler: » »
Share
4634 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+3 = ?