logo

Atlasglobal, Dört Yeni Hattı Uçuş Rotasına Ekledi

Atlasglobal Havayolları, uluslararası arenada büyüme hedefleri doğrultusunda rotasını Rusya’ya ve BDT Bölgesi’ne çevirdi. Atlasglobal uçuşlarına Rusya ve BDT Bölgesi’nde olmak üzere dört yeni nokta daha ekleyerek Rusya’da Samara, Tümen ve Mineralnye Vody ile Kazakistan’da Karaganda’ya tarifeli seferlere başlıyor. Samara’ya 10 Mart 2017 tarihinde, Mineralnye Vody’ye 13 Mart 2017 tarihinde, Tümen ve Karaganda’ya 15 Mart 2017 tarihinde başlayacak uçuşlar Atlasglobal’in web sitesi atlasglb.com’da satışa sunuldu.

Atlasglobal yolcuları, Rusya’nın 3 farklı şehrine ve Kazakistan’ın Karaganda kentine alıştıkları Atlasglobal konforu ve ayrıcalığıyla uçabilecek.

Atlasglobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleşecek Samara, Tümen, Mineralnye Vody ve Karaganda seferlerinin detayları aşağıdaki gibidir:

 

Uçuş Numarası

Hat

Uygulanan Günler

Kalkış Saati

Varış Saati

KK6707

İstanbul – Samara

Salı ve Cuma

23:50

04:05

KK6706

Samara – İstanbul

Çarşamba ve Cumartesi

07:00

09:35

Uçuş Numarası

Hat

Uygulanan Günler

Kalkış Saati

Varış Saati

KK6955

İstanbul – Tümen

Çarşamba ve Cumartesi

23:00

05:35

KK6954

Tümen – İstanbul

Perşembe ve Pazar

06:35

09:30

 

 

Uçuş Numarası

Hat

Uygulanan Günler

Kalkış Saati

Varış Saati

KK6917

İstanbul – Mineralnye Vody

Pazartesi – Perşembe – Pazar

23:40

01:50

KK6916

Mineralnye Vody – İstanbul

Pazartesi – Salı – Cuma

05:45

08:00

 

 

Uçuş Numarası

Hat

Uygulanan Günler

Kalkış Saati

Varış Saati

KK6742

İstanbul – Karaganda

Çarşamba – Pazar

21:50

05:45

KK6743

Karaganda – İstanbul

Perşembe – Pazartesi

07:30

10:10

 

Atlasglobal yolcuları yurt içinde Adana, Antalya, Bodrum, İzmir, Gaziantep, Kayseri, Konya, Trabzon, Kıbrıs, yurt dışında Amsterdam, Düsseldorf, Hamburg, Cidde, Kopenhag, Stansted, Medine, Milano, Paris, Stockholm ve Zürih’e uygun bekleme süreleri ile İstanbul bağlantılı olarak Rusya ve Kazakistan’da açılan yeni hatlara rahatça seyahat edebilecek.

Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar

Atlasglobal, 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında olduğu gibi Rusya seferlerinde de yolcularını “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”, konuklar ile birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.

Rusya’da ve BDT Bölgesi’nde açılan yeni hatlar olan Tümen, Samara, Mineralnye Vody ve Karaganda’ya EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yaralanıyor.

Business Class’ta ayrıcalıklı uçuş keyfi

Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Business Class’ta seyahat edenler 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda lounge kullanımı gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Etiketler:
Share
7176 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+10 = ?