logo

Atlasglobal, Paris Tarifeli Uçuşlarına Başladı

mh_atlasglobal_paris

“Hayallerin üstünde bir dünya” sloganı ile kurumsal kimliğini yenileyen Atlasglobal Havayolları, uluslararası arenada büyüme hedefleri kapsamında İstanbul’dan Paris Charles de Gaulle Havalimanı’na tarifeli uçuşlara başladı. 10 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen bir tören ile başlayan ilk uçuşta Atlasglobal yönetimi tarafından yolculara lokum ikram edilirken, kokpit ve kabin ekibi de çiçekler ile uğurladı.

Atlasglobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Paris’e haftanın her günü ücretsiz ikramlar ve Uçan şef hizmeti ile gerçekleşen uçuşları, İstanbul’dan saat 13:25’te, Paris’ten ise 17:10’da kalkıyor. Uçuşların fiyatları tek yönde her şey dahil 66 Euro’dan başlıyor.

Atlasglobal yolcuları Türkiye’de Antalya, Adana, Bodrum, İzmir ve Gaziantep’ten, yurt dışında ise Kuveyt, Nizhnekamsk, Tahran ve Tiflis’ten İstanbul’da uygun bekleme süreleri ile Paris’e rahatça seyahat edebiliyor.

Atlasglobal Havayolları, Paris seferlerinin yanı sıra son birkaç hafta içinde başlattığı Amsterdam, Düsseldorf, Köln ve Bişkek uçuşları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Atlasglobal yönetimi, uluslararası arenada büyüme stratejileri kapsamında, tarifeli uçuş ağına ekleyeceği yeni destinasyonlar ile yurt dışında büyümeye devam edeceğini açıkladı.

“Uçan Şef” eşliğinde lezzetli uçuşlar

Atlasglobal, İstanbul – Paris seferlerinde yolcularına avantajlı özel fiyatlar sunarken, onları “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde uçuruyor. Yolculara “Şefin Tatlısı” gibi farklılaştırılmış ikramlar sunan ve özel sunumlar yapan “Uçan Şefler”, onlarla birebir ilgilenerek seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılıyor. Atlasglobal ile EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak tasarlanmış 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, 25 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 35 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasglobal’in yeni uçuşlarının biletleri www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

Etiketler: » »
Share
3923 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?