logo

Autodesk 3 Farklı Sektöre Özel “Sektörel Çözüm Paketleri”ni Tanıttı

mh_autodesk_paket

Soldan sağa: Penta Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Abdullah Doğan, Penta Pazarlama Yöneticisi Didem Akyol, Penta Satış ve Pazarlama Müdürü Arda Serim, Üretim Sektörü İş Geliştirme Yöneticisi Selim Ertuğ Tuğran, Mimari Sektör İş Geliştirme Yöneticisi Kıvılcım Tezan Ocak

Autodesk, sektör gereksinimlerine özel geliştirilen ve en temel Autodesk yazılımlarını içeren geniş ürün yelpazesine daha esnek ve daha kolay erişimle abone olabilmenin yeni yolunu Sektörel Çözüm Paketleri olarak duyurdu.

Autodesk’in Türkiye’deki tek yetkili dağıtıcısı Penta Teknoloji’nin 8 Eylül 2016 gerçekleştirdiği basın toplantısında Penta Satış ve Pazarlama Müdürü Arda Serim “Deneyimli ve yetkin ekibimizle Autodesk’in güncel teknoloji ve çözümlerinin profesyonellere doğru şekilde sunulması ve verimli şekilde kullanılması için çalışıyoruzdedi.

Penta Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Abdullah Doğan ve Pazarlama Yöneticisi Didem Akyol aboneliğin ve dijitalleşmenin bilişim dünyasında geldiği noktaya işaret ederek Autodesk artık tamamen abonelik iş modeline geçti. İş ortaklarımız işletmelerinin gereksinimlerine en uygun ve en esnek seçeneklerle Autodesk ürünlerine abone olabilir, basitleştirilmiş yazılım araçları ve geliştirilmiş kullanıcı yönetim deneyimiyle yazılım hakkında düşünmeye gerek kalmadan, tasarım ve üretime odaklanabilir. Abonelerimizin de beklentisi yazılımlara ulaşmada kendilerine daha fazla değer, esneklik ve kolaylık sunulması. Penta’da ise tüm iş süreçlerinde müşteri deneyimini mükemmelleştirmek ve operasyonel verimliliği artırmak için dijitalleşmeden faydalanıyoruz. Operasyonel kusursuzluk sayesinde hem tedarikçilerimiz hem de bayilerimizle olan iş birliğimizi güçlendiriyoruzdedi.

Mimari Sektör İş Geliştirme Yöneticisi Kıvılcım Tezan Ocak ve Üretim Sektörü İş Geliştirme Yöneticisi Selim Ertuğ Tuğran Üretim ve mimari alanında yeni döneme ayak uydurmanın yolu fikirden tasarıma ve hatta satış – pazarlamaya kadar tüm süreci adreslemeye yardımcı olan araçları kullanmaktan geçiyor. Bu anlamda Autodesk’in sektörel çözüm paketleri, bulut temelli hizmetleri ve mobil teknoloji çözümleri kesintisiz bir çalışma imkanı sağlayarak en üst seviyede verim elde etmeyi ve süreç boyunca ekiplerin aynı dili konuşmasını garanti altına alıyor dedi.

Sektörel çözüm paketleri aşağıdaki 3 farklı sektöre özel olarak piyasaya sürüldü.

Mimari, Mühendislik ve İnşaat Çözüm Paketi: Yapı tasarımı, altyapı ve inşaat için gerekli BIM araçları tek bir sette. Çözüm paketinin içindeki başlıca ürünler: Revit, AutoCAD and AutoCAD Civil 3D.

 Ürün Tasarımı Çözüm Paketi: Ürün ve fabrika tasarımı için gerekli tasarım ve mühendislik araçları tek bir sette. Çözüm paketinin içindeki başlıca ürünler: Inventor Professional, AutoCAD, Navisworks Manage, Fusion 360 gibi bulut tabanlı tasarım araçları.

 Medya ve Eğlence Çözüm Paketi: Medya & Eğlence içeriği oluşturmaya yönelik kapsamlı yaratıcı araçlar tek bir sette. Görsel efekt ve oyun geliştirme profesyonelleri için 3B animasyon araçları bir arada. Çözüm paketinin içindeki başlıca ürünler: Maya, 3ds Max.

Sektörel çözüm paketleri en güncel yazılımlara ve geliştirmelere kesintisiz erişim sunmanın yanı sıra, esnek uzunluklu abonelik (üç aylık, yıllık veya çok yıllık) seçenekleri, bulut hizmetleri, teknik destek ve yazılım yönetim araçlarıyla da müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Simülasyon ve veri yönetim araçları gibi çözüm paketinde bulunmayan farklı uzmanlık yazılımlarına, gereksinim oluşması halinde, müşteriler tekil ürün ve bulut hizmetlerine de abone olabilecekler.

Sektörel çözüm paketlerinin pazara sürülmesiyle, Autodesk, Tasarım ve Yaratım Suite’lerinin satışını sonlandırdı. Bununla birlikte, bakım anlaşmalı kalıcı ürüne sahip iş ortaklarının sözleşmelerini yeniledikleri süre boyunca güncel sürüme erişim hakkı korunuyor olacak.

Sektörel çözüm paketleri hakkında daha detaylı bilgi için: http://www.autodesk.com.tr/collections

Etiketler: » » » » » » »
Share
3064 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?