logo

Avea inTouch 4 ve Avea Smartband Görücüye Çıktı

mh_avea_intouch4_01

Avea’nın yeni akıllı telefonu Avea inTouch 4 ve akıllı bilekliği Avea Smartband 16 Aralık 2014 tarihinde Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen özel  bir lansmanla tanıtıldı. “Hareketle Kontrol Teknolojisi”yle benzerlerinden farklılık gösteren Avea inTouch 4,  bu teknoloji sayesinde kullanıcılara ekrana dokunmadan, sadece el hareketiyle ‘selfie’ çekme, foto galeride dokunmadan dolaşma ve internette dokunmadan gezinme imkânı veriyor. Avea Smartband ise adım sayısı, kat edilen mesafe, uyku takibi ile harcanan kalori bilgisini kullanıcı ile anlık paylaşabiliyor.

Avea CEO’su Erkan Akdemir “Avea’nın teknolojik gücü Avea inTouch 4 ve Avea Smartband ile bir kez daha ortaya çıktı. Müşterilerimize teknolojisi ve tasarımıyla öne çıkan böyle başarılı ürünler sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

mh_avea_intouch4_02

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk “Özellikle,  Avea markalı Avea inTouch serisi cihazlarımızla akıllı telefon pazarındaki rekabeti başka bir boyuta taşıdık. Avea inTouch 4 ve Avea Smartband’i müşterilerimize, erişilebilir fiyatlarla sunacağız” dedi

Gecenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy yaparken şarkıcı Sıla Gençoğlu verdiği konserle katılımcıları gecenin geç saatlerine kadar eğlendirdi.

Gecenin fotoğraf galerisi için tıklayın

 

Etiketler: » »
Share
3237 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+10 = ?