logo

“Back 2 Business” Etkinliği Uluslararası Ticaret Odalarını ve Konsoloslukları Buluşturdu

mh_uluslararasi_ticaret_odalari

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’nın koordinasyonunda İstanbul’da bulunan Uluslararası Ticaret Odaları ve Konsoloslukların katılımıyla düzenlenen “Back 2 Business” etkinliğinin beşincisi gerçekleşti. Birleşik Krallık Konsolosluğu’nun tarihi Pera Binası’nda Başkonsolos Leigh Turner’ın ev sahipliğinde bir araya gelen UKTI–Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı, ABD Konsolosluğu Ticaret Ofisi, Almanya Başkonsolosu Georg Birgelen, Avusturya Konsolosluğundan Ticari Komisyon Üyesi George Karabaczek, Hollanda Başkonsolosluğundan Başkonsolos Yardımcısı Hester Jonkman, İsviçre Başkonsolosluğundan Başkonsolos Yardımcısı John Ruhoff, UKVI, British Council, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası, Türkiye’de İtalyan Ticaret Odası, Türkiye’de Fransız Ticaret Odası, Türkiye’de Amerikan Şirketler Derneği (AmCham), Dutch Business Association’dan diplomatik temsilciler, uluslararası kuruluşların yetkilileri ve iş dünyası temsilcileri hazır bulundu.

Toplantının ev sahipliğini yapan Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’nın Başkanı Chris Gaunt, 2013 yılında başlattıkları bu buluşmayı talep görmesi üzerine tekrarlamaya devam ettiklerini söyledi. Bu tür sosyal ortamda gelişen uluslararası dostlukların yeni ticari girişimlerin de doğmasına daha kolay fırsat yaratabildiğini vurguladı.

Katılımcılar, görüş alışverişinde bulundukları bu tür sosyal ortamların ticari ilişkilerin uluslararası vizyonuna katkı sağladığını ifade ederek, etkinliğe katılmaktan memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Uluslararası ticareti güçlendirecek yeni proje ve ortaklıklara zemin hazırlayan bu özel toplantıya Türkiye İş Bankası’nın desteği renk kattı. İkramlarda, Aktivitem, HHB Expo, Hacıbekir lokumları ve Kurukahveci Mehmet Efendi de geceyi güzelleştiren dokunuşlara imza attılar.

www.bcct.org.tr

Etiketler: » » »
Share
2658 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+2 = ?