logo

Bahçeşehir Koleji, Kars’a 20 Milyon TL’lik Eğitim Yatırımı Yaptı

Bahçeşehir Koleji, 2018–2019 eğitim-öğretim yılında Kars Kampüsünü açmaya hazırlanıyor.

STEM başta olmak üzere yenilikçi eğitim modelleriyle ve geleceğe odaklı anlayışıyla eğitim veren Bahçeşehir Koleji eğitim yatırımlarına devam ediyor. “Nitelikli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak” ilkesiyle 2018–2019 eğitim öğretim yılında da Türkiye genelinde kampüsler açmaya hazırlanan Bahçeşehir Koleji, Kars’ta açacağı tam donanımlı yeni kampüsünün tanıtım lansmanını gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü’nün lansmanına Kars Valisi Rahmi Doğan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, BUEK Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Bahçeşehir Koleji Kars Kampüsü Kurucu Temsilcisi Ekrem Demir başta olmak üzere daire ve kurum amirleri ile yüzlerce Karslı katıldı.

Umarım bizden sonra Kars’a eğitim anlamında yatırım yapılır”

BUEK Başkanı Enver Yücel “Kars, markaların şehri olsun’ diyen Vali Bey, iyi bir eğitim kurumunun Kars’ta bulunması gerektiğini ileterek bizlere öneride bulundular. Dilerim bizden sonra diğer eğitim kurumları da Kars’a gelerek kampüsler açar. Kars’ın eğitim öğretim anlamında Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olmasını arzu ediyorum. Elbette yapılan yatırımın niteliği de son derece önemli. Kars Kampüsümüzü açacağımız bölgeyi gezip gördüm; kampüsümüz için şehrin en güzel yerlerinden birini seçen yatırımcı arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. 20 milyonluk eğitim yatırımının başta Kars’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diler, bölge çocuklarının vatanımıza hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini temenni ederim” dedi.

Karslı Öğrenciler Dünya İle Yarışıyor”

Kars Valisi Rahmi Doğan, Bahçeşehir Koleji’nin Kars’ta yaptığı yatırımın önemine değinerek “Kars’ın bu eğitim yatırımına ihtiyacı vardı çünkü geçmişe baktığımızda Kars’ın eğitim konusunda ciddi başarılara imza atmış bir şehir olduğunu görüyoruz. Müfredat başta olmak üzere eğitim konusunda bir takım eksiklikler olduğu aşikar ve bunları gidermek zorundayız. Her zaman söylüyorum; Kars’ın çocukları Ardahan’ın çocuklarıyla mücadele etmiyor. Kars’ın çocukları Madridli çocuklarla, Tokyolu çocuklarla, Washingtonlu çocuklarla mücadele etmek zorunda. Eğer Türkiye 21. yüzyılda, gelecekte var olmak istiyorsa çocuklarını iyi yetiştirmek zorunda” dedi.

Etiketler: » » » »
Share
4837 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+4 = ?