logo

Balayı Tatili İçin Özel Cruise Turları

mh_coral_travel

Coral Travel Türkiye Genel Müdür Vekili Mehmet Kamçı

ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel Türkiye, balayı tatili için denizi ve konforu tercih eden misafirlerine özel paketler oluşturarak sunduğu Coral Exclusive turları ile Akdeniz’e seyahat etme fırsatı sunuyor.

Coral Travel Türkiye’nin geniş bir yelpazede sunduğu Cruise turu alternatifleriyle Marsilya’nın doğal plajlarından Mallorca adasının antik geçmişine, İbiza’nın dünyaca ünlü gece hayatından seramiğin doğduğu kent Salerno’ya kadar seyahat etmek mümkün. Sunulan gemi turlarında ekonomik fiyatlı iç kabin alternatiflerinin yanında dış kabin ve balkonlu kabinler de oldukça ilgi görüyor. Her limanda denize girme fırsatı yakalayan yolcular, unutulmaz bir tatil serüvenine çıkma şansı yakalıyor.

Balayı için en popüler cruise turları

Önümüzdeki dönemin en popüler turları arasında yer alan Akdeniz cruise turları hakkında konuşan Coral Travel Türkiye Genel Müdür Vekili Mehmet Kamçı “Yaz döneminde artan düğünlerle beraber yeni evli çiftlerin balayı tatiline olan ilgileri artıyor. Coral Travel Exclusive turları ile çiftlerimize İtalya, İspanya ve Fransa’nın eşsiz güzellikteki limanlarını görme fırsatı sunuyoruz. 5 yıldızlı otel konforunda bir tatil ile balayında 3 ülkeyi birden görme imkanı bulan misafirlerimiz her limanda ayrı bir ülkeyi keşfetme fırsatı yakalıyor olacak” dedi.

Kabin farkına göre değişiklik gösteren 18 Temmuz, 15 Ağustos, 19 Eylül çıkışlı ve vizeli Coral Exclusive turları 7 gece 8 gün sürüyor ve 1049 Euro’dan başlayan fiyatlarla 9 takside kadar ödeme olanağı ile misafirlere sunuluyor. İndirimli yaş gruplarının yanı sıra MSC Club üyelerine de çeşitli avantajların sağlandığı turlarda fitness salonundan yoga ve pilates derslerine Bali masajından termal alan geçişine kadar pek çok hizmeti almak mümkün.

Koral Travel &ODEON Tours’dan 100 TL’lik alışverişe 200 bonus mil kazanma fırsatı

Türk Hava Yolları’nın avantajlarla dolu özel yolcu programı Miles&Smiles’ın üyeleri, Coral Travel & ODEON Tours’dan gerçekleştirecekleri tüm yurt içi, yurt dışı ve Kıbrıs otel rezervasyonları ile yurtdışı kültür ve gemi turlarında, her 1 TL harcama karşılığı en az 1 mil kazanırken, Coraltatil.com web sayfasında afişe edilen “Coral Travel Exclusive Otelleri ve turlarında her 1 TL harcama karşılığı 2 mil kazanma şansı yakalıyor.

Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Coral Travel Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.coraltatil.com adresine ulaşabilirsiniz.

Etiketler: » » » » »
Share
2464 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+8 = ?