logo

BANTBORU’nun SAP ERP Dönüşüm Sürecine Detaysoft’dan Destek

BANTBORU, SAP ERP dönüşüm sürecini başlattı. BANTBORU’nun bu dijital dönüşüm projesine kendi Ar-Ge Merkezi ve geliştirdiği çözümlerin yanı sıra tamamladığı projelerle Türkiye’nin yüzde yüz Türk sermayeli SAP çözüm ortağı Detaysoft destek oluyor. Şirketin tüm iş süreçlerini kapsayan ve 1 Temmuz 2018’de aktif olması planlanan projede ilk adım, 13 Ekim 2017 Cuma günü gerçekleştirilen proje başlangıç toplantısıyla atıldı.

Lojistik, finans, insan kaynakları ve iş zekâsı ana başlıkları altında çok geniş bir kapsama sahip olan projenin 2018 yılı Temmuz ayı başında aktif hale gelmesi planlanıyor. Üretim, planlama, satış, dağıtım, bakım-onarım, malzeme yönetimi, bütçe, finans, muhasebe, insan kaynakları, satın alma, depo yönetimi ve iş zekâsı gibi geniş bir kapsamda yürütülecek projede bulut teknolojileri, bellek içi çalışan veri tabanı teknolojileri ve mobil uygulamalar gibi yeni nesil teknolojik çözümler kullanılacak.

BANTBORU, Detaysoft SAP ERP projesi ile rekabetçi performansını artıracak

BANTBORU’da tüm iş süreçlerinde SAP’nin en son teknolojileri de kullanılarak süreçlerin birbirine tam entegrasyonu sağlanacak. Tüm iş süreçlerinin tek noktadan izlenebileceği projede üretim süreçlerinde elde edilecek verimlilik artışıyla şirketin rekabetçi performansı daha da yukarıya taşınmış olacak. Üretim, depo yönetimi, planlama vb. birçok sürecin otomatik hale getirileceği proje ile, kullanıcı hataları da minimize edilecek. Proje kapsamında ayrıca, bulut teknolojiler ve mobil çalışan sistemler ile çalışanların lokasyon bağımsız ilgili süreçleri yönetmeleri sağlanacak. Proje sonunda BANTBORU, ulusal ve küresel pazarlarda büyüme hedefleri doğrultusunda gelecekte ortaya ihtiyaçları karşılamaya hazır bir altyapıya sahip olacak.

BANTBORU, Detaysoft ve SAP’den proje ekipleri ve yöneticilerin katılımı ile 13 Ekim 2017tarihinde yapılan başlangıç toplantısında konuşan BANTBORU CEO’su Sinan Gider “Dünya, endüstrinin dördüncü çağının doğuş evresini yaşıyor. Endüstri 4.0, hem bizim hem de müşterilerimiz için yeni bir rekabet dönemini de ifade ediyor. Sürüş güvenliğinden ev içi konfora, insan hayatına doğrudan temas eden dünya markalarının performansını destekleyen ürünler sunuyoruz. SAP ERP yatırımımızla hem BANTBORU’nun, hem de müşterilerimizin üretim ve rekabetçi performansını bir sonraki seviyeye taşıyoruz” dedi.

Toplantıda yaptığı konuşmada dijital dönüşümün şirketlere olan faydalarına değinen Detaysoft Genel Müdürü Serpil Mermer “Şirketler için son yıllardaki en büyük trendlerden olan dijitalleşme, şirketlerin iş süreçlerini geliştirmesi, yüksek verimlilikle çalışması ve kullanıcı deneyimini çok daha yüksek seviyelere taşıması bakımından büyük önem arz ediyor. Detaysoft olarak son dönemde mobilite, bulut, IoT gibi birçok güncel teknolojiyi içerisinde barındıran dijital dönüşüm alanında otomotiv ve üretim sektörü başta olmak üzere birçok sektörden iş ortağımızın süreçlerini geliştirmesinde büyük rol oynadık. BANTBORU gibi Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşlarından birinde kısa sürede tamamlamayı hedeflediğimiz bu kapsamlı projeye başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim” dedi.

Etiketler: » » » » »
Share
4107 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?