logo

Baydöner İskender, Ankara’da 5. Restoranını Açtı

mh_baydoner_ankara

Türk damak tadının vazgeçilmez lezzetlerinden olan dönere hak ettiği değeri vererek dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner, Türkiye’deki şık restoranlarına da yenilerini eklemeye devam ediyor. 26 Aralık 2014 tarihinde Antares AVM’de Ankara’daki 5. Restoranını açan Baydöner İskender, yepyeni mağaza konseptiyle iskender lezzetini daha da keyifli bir hale getiriyor.

Ankarada’ki diğer restoranları Forum Ankara, Kızılay, Natavega ve Next Level AVM’lerinde bulunan Baydöner İskender’in Antares AVM restoranı toplamda 165 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor. Modernize edilmiş yeni mağaza konseptiyle ve benzersiz iskender lezzetiyle damak tadına düşkün herkesin ilk adresi olacağa benziyor.

2006 yılından bu yana prestijli kurumlardan aldığı ödüllerle de başarısını tescilleyen Baydöner, yurtdışında da Türk dönerini hakkıyla temsil ediyor. 2012 yılında Dubai’de Dünya Endevour Girişimcisi seçilen Baydöner, 2014 yılı Şubat ayında Ernst and Young’ın dünya genelinde düzenlediği girişimcilik yarışmasında “Yılın Girişimcisi” ödülüne layık görüldü. 2014 yılında Avrupa’nın en prestijli ödül programı olarak kabul edilen European Business Awards ’ta yarışarak Türkiye’nin ulusal şampiyonu seçildi. 2015 için  EUROPEAN BUSINESS AWARDS 40 Ulusal Şampiyon arasında  Türkiye’yi temsil edecek ve uluslararası ‘RUBAN d’HONNEUR’ unvanı için yarışacak. Ayrıca Baydöner 60 ülkede 145’ten fazla şehirde düzenlenen 2014 EY Entrepreneur Of The Year ile Monte Carlo’da Türkiye’yi temsil etti.

www.baydoner.com

Etiketler: » »
Share
3471 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+3 = ?