logo

Bedeninizi ve Ruhunuzu Dinlendirin

mh_sueno_hotel

Türkiye’nin en iyi SPA merkezleri arasında yer alan Sueno Hotels Deluxe Belek SPA & Wellness, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmek, rahatlamak, şehrin gürültüsünden uzaklaşıp huzuru bulmak isteyenler için eşsiz bir deneyim sunuyor. 5 bin 800 metrekare büyüklüğe sahip olan tesis, ferah lobisi, modern mimarisi, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve son teknoloji fitness ekipmanlarıyla misafirlerinin kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor.

4 Türk hamamı, 5 saunası ve 3 buhar odası ile hizmet veren Sueno Hotels Deluxe Belek & Wellness, ayrıca saman odası, tuz odası, çamur odası, kum odası, termal havuz, buz odası, macera tüneli, su yataklı dinlenme odası, sıcak yataklı sessiz dinlenme odası, şarap odası, SPA dairesi, çiftlere özel jakuzili odası, zayıflama odası, ozon terapi odası, balneo terapi odası ve 24 adet bakım odası ile rahatlarken hem canlanmanızı hem de sağlık bulmanıza yardımcı oluyor.

Tesiste uzman teraspistler eşliğinde Bali masajı, Thai masajı, Tunus masajı, Fas masajı, Ayürveda masajı, Çin masajı, Afrika masajı, Hint masajı, Hawaii masajı, tüm tedavi masajları ve Burç masajı yaptırarak rahatlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Himalaya Tuzu İle Yaşlanmayı Geciktirin

Tesisin içinde yer alan yarı olimpik havuz 4 adet locasıyla hizmet veriyor. Ferah ve modern dizanıyla keyifli vakit geçirebileceğiniz olimpik havuz, 100 metrekarelik sıcak su alanı ve jakuzisiyle de konforu en üst seviyede sunuyor. Tesisin içinde bulunan tuz odası ise üst solunum yolu enfeksyonları, astım ve bronşit gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan Himalaya tuzu ile sizi alternatif tedavi yöntemlerini keşfetmeye davet ediyor. Aynı zamanda günde 10-15 dakikalık seanslar ile cildinizi yenilenerken, yaşlanmanın da önüne geçmiş oluyorsunuz.

Kışın Sahil Keyfi

Sueno Hotels Deluxe Belek SPA & Wellness içinde yer alan kum odasında ise Mısır’dan özel olarak getirilen kumlar ile kışın bile misafirlerine sahil keyfi yaşatıyor. Kum odasında sıcak kuma gömülüp tüm negative enerjinizi orada bırakabilir ve aynı zamanda bronzlaşmanın keyfini çıkartabilirsiniz. 3 boyutlu görüntüsü ve okyanus kokusuyla kendinizi tam anlamıyla sahilde hissetmenize imkan veriyor. Özel olarak dizayn edilmiş ve yulaf samanıyla donatılmış saman odasında da sağlığınıza sağlık katabilirsiniz. Saman ile ısının birleştiğinde samanın salgıladığı Skopilatin hormonu sayesinde solunum ile ilgili tüm rahatsızlıklarınızdan kurtulabilir cilt ve saça olan iyileştirici ve yapıcı etkisiyle de gerçek anlamda şifa bulabilirsiniz.

Afyon’dan Gelen Mineralli Çamur Cildinize İyi Gelecek

Çamur odasında ise Afyon’dan özel olarak getirtilen mineralli çamur sayesinde cildinizdeki kuruluk, leke ve diğer problemler iyileşebilir. Çamurun içinde bulunan mineraller sayesinde vücudunuz daha çabuk dinlenip, zindelik kazanabilir. Su yataklı dinlenme odasında da özel olarak üretilmiş sıcak su yatağı ile yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Şarap odasında, kırmızı şarabın ılık suyla karıştırıldığındaki gençleştirici ve mutluluk verici etkisiyle gerçek anlamda anti-aging bakımının keyfini yaşayabilirsiniz.

Ödemlerden Pressoterapi İle Kurtulun

Çeşitli hastalıklar sebebiyle vücutta oluşan ödemin atılmasında, selülit tedavisinde bölgesel zayıflama ve vücut sıkılaştırma programlarının etkinliğini artıran bir yöntem olan pressoterapi ise vücudunuzdaki sıvıyı dışarı atarak rahatlamanızı sağlayacaktır.

Etiketler: » »
Share
2597 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+10 = ?