logo

Bentley, Yeni Lüks SUV Modeli Bentayga’yı Tanıttı

mh_bentley_bentayga_suv

Bentley’in yeni bir çığır açmak üzere bu yıl içinde tanıtımı yapılacak tamamen yeni lüks SUV modelinin ismi belirlendi: Bentley Bentayga.

Yeni bir sınıfın tanımını yapan bu SUV modeli, etkileyici yol ve arazi performansı kombinasyonuyla Bentley’in ünlü İngiliz lüksünü yansıtacak.

Modelin ismi doğal hayatın yanı sıra şirketin kurucusundan esinlendi. Bentley’in İngiltere’deki doğum yerinin kuzeyinde, Kuzey Yarıküreyi taçlandırarak kıtalar boyunca uzanan dünyanın en büyük kar ormanı Taiga yer alıyor. Güneyde, alt tropikal Kanarya Adaları’nda bulunan sarp Roque Bentayga zirvesi her yönden dikkat çekiyor. Bu zorlu zirveye tırmananlar, ödüllerini karşılarına çıkan zengin ve çok çeşitli bir panoramik manzarayla alıyorlar.

Bentley Motors Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Wolfgan Dürheimer “Bentayga, bizim SUV modelimizin dünyadaki her otomobilden daha iyi yapacağını bildiğimiz bir şeyi yansıtıyor: Otomotivdeki en lüks özelliklerle olağanüstü performansı bir araya getirerek Bentley deneyimini yeni ortamlara taşımak” dedi.

2015 içerisinde tanıtımı yapacak olan Bentley Bentayga 2016’da satışa sunulacak.

Etiketler: » » »
Share
2740 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+3 = ?