logo

Bircom Çalışanları Antalya’da Info-Day 2015’te Buluştu

mh_bircom_infoday

Bircom’un ekibi, yeni dönem hedeflerini değerlendirmek üzere Antalya’da bir araya geldi. Info-Day 2015 adı verilen ve 3 gün devam eden etkinlikte bir konuşma yapan Bircom CEO’su Burçin Bircanoğlu, 2014 yılını değerlendirdi ve 2015 beklentilerini dile getirdi.

Bircom’un 42’nci yılı olan 2014’ü önemli başarılarla tamamlamış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Bircanoğlu “Geçtiğimiz yıl yüzde 35 gibi çarpıcı bir büyüme oranı yakaladık. Aynı dönemde, ekibimizi büyüterek çalışma arkadaşlarımızın sayısını da iki kat artırdık. 2014 yılında, şirketimiz için kilometre taşı diyebileceğimiz gelişmeler gerçekleşti. Ürünlerini uzun yıllardır Türkiye pazarı ile buluşturduğumuz Xpeech markasının portföyünü genişlettik ve eksiksiz hale getirdik. Kurumlar artık A’dan Z’ye tüm IP tabanlı iletişim çözümlerini tek bir markadan karşılayabilmenin rahatlığını yaşıyorlar” dedi.

Satış ve servis hizmetlerini sürdürdükleri markalar arasına, IP telefon üretiminde dünyada ikinci sırada bulunan Yealink’i de eklediklerini söyleyen Bircanoğlu “Türkiye ithalatçısı olduğumuz Yealink, 2001 yılından bu yana VoIP teknolojisine yön veriyor. Zarif tasarımları gelişmiş teknik özellikler ve düşük enerji tüketimi ile bir araya getiren Yealink’in IP telefon ürünleri, bugün 140’ı aşkın ülkede iş dünyasının öncelikleri tercihleri arasında yer alıyor” dedi. Bircanoğlu, “Değişerek gelişmek” vizyonuna sıkı sıkıya bağlı kalacaklarını ifade ederek, bu vizyon ışığında faaliyetlerini sürdürecekleri 2015 yılının da Bircom’a yepyeni başarılar getireceğine inandıklarını sözlerine ekledi.

Info-Day 2015’in konuk konuşmacısı ise Koç Üniversitesi MBA programında, girişimcilik ve müşteri deneyimi yönetimi konularında eğitim veren ve danışmanlık yapan Bora Özkent oldu. Özkent, “Emsalsiz müşteri deneyimleri yaratmak” konulu eğitimle Bircom çalışanlarına deneyimlerini aktardı. Çalışanlar, eğitimin ardından gerçekleştirilen çalıştayda aldıkları bilgileri pratiğe döktüler.

Etiketler: » » » » » »
Share
2736 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?