logo

BKM, INETCO Yazılım Ürünleri İle Müşteri Memnuniyetini Artıracak

mh_bkm_printec

Printec Ülke Müdürü Nazan Arıca, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Dr. Soner Canko

Teknolojinin hayatın her alanında kullanım artışı, müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini de hızla değiştiriyor. Bu değişim hizmet kalitesinin ve müşteri memnuniyetinin gerçek zamanda yönetimini yapabilecek yeni jenerasyon teknolojik platformların kullanım ihtiyacını ön plana çıkarttı. Orta ve Güneydoğu Avrupa olmak üzere 18 ülkede yaklaşık 500 kuruma hizmet veren Printec, müşteri deneyimini artıracak en yeni teknoloji çözümü INETCO yazılım ürünlerini ilk müşterisi olan BKM ile yaptıkları proje ile tanıttı.

Bulunduğu ülkelerde İşlem Otomasyon Çözümleri ve Sistem Sağlayıcı Entegratörü olarak çalışmalarını sürdüren Printec ile Bankalararası Kart Merkezi (BKM),  uygulamaya alınacak proje ve iş detaylarını aktarmak için 31 Mayıs 2016 tarihinde bir basın toplantısı düzenledi. Printec Ülke Müdürü Nazan Arıca ve Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Dr. Soner Canko’nun katıldığı toplantıda Yeni Müşteri Deneyim Yönetimi ile birlikte BKM tarafından uygulamaya alınan ürün hakkında bilgi verildi.

Printec Ülke Müdürü Nazan Arıca, Türkiye’deki hedeflerinin sundukları hizmet ve çözümler ile teknolojinin her alanında değer yaratarak iş ortaklarını başarıya taşımak olduğunun altını çizerek Printec’in ülkemizdeki tüm iş ortaklarına ve ülke ekonomisine katma değerli hizmetleriyle büyük faydalar sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Nazan Arıca ‘’İlk müşterimiz BKM’’

Dünyada teknoloji yönetimine bakış açısının değiştiğine değinen Printec Ülke Müdürü Nazan Arıca, artık müşteri deneyiminin ölçümlendiğini belirterek Gerçekleşen her işlemin bir hikayesi vardır. İşlem dataları müşteri yaşam döngüsündeki her bir temas noktası ile bağlantı kuran anahtar niteliğindedir. Her bir işlem datası içeriğinde müşteri deneyiminin nasıl olduğu, network ve uygulamaların nasıl yanıtladığını ve her işlemin gelir içerisindeki iş hacminin ne olduğu bilgilerini barındırır. Bu çok kıymetli bilgiler bizlere yeni gelir modellerini tanımlamamızı, müşteri ilişkilerimizin derinleşmesini ve düşük maliyetli hizmet vermemizi sağlar. Bütün bu bilgilerin monitör ve analiz edilmesini sağlayan INETCO yazılım ürünümüz ile Türkiye’deki ilk müşterimiz BKM” dedi. IT yönetiminde pazarlamanın daha çok üzerinde durduğu konunun “doğru kanala doğru hizmet” olduğunu vurgulayan Arıca Sorun yaşanırken müşteri daha çağrı merkezini aramadan sorunun merkezde anında tespit edilip müşteriye çözümle gidilmesi önemli. Daha akıllı kararlar bizi yatırımlara götürür. Nasıl şubenin nereye kurulacağı kararı veriliyorsa ATM’nin nereye kurulacağı yönünde önemli verilerin de olması gerekiyor dedi.

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Dr. Soner Canko, Türkiye’de  ilk ATM’nin 1987 yılında kullanılmaya başlandığını hatırlatarak Türkiye’de müşteri deneyimini artıracak INETCO’nun son jenerasyon teknoloji çözümü  ile daha da güçleneceklerini ifade etti.  BKM olarak işlemlerin gerçek zamanlı monitor edilerek analiz yapılmasının önemini bildiklerini, Printec’in en yeni teknoloji çözümü INETCO ürünlerini kullanarak IT operasyonlarındaki hizmet kalitelerini artırarak, operasyonel giderlerinin azalmasını ve kusursuz müşteri memnuniyeti sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

 

Etiketler: » » » »
Share
2336 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+10 = ?