logo

22 Aralık 2014

Blush Atiye’de Shai Shahar İle “Cheers to 2015” Parti Zamanı

mh_blush_senem_23aralik

2014’ü geride bırakmaya sayılı günler kaldı. Yeni yıla kalan bu az sürede dostlarla yeni ve keyifli bir anı daha bırakabilmek için iyi bir fırsat gerekiyor. İşte gelin hep birlikte 23 Aralık 2014 Salı akşamını Blush Atiye – Nişantaşı’nda “CHEERS TO 2015” etkinliğinde tarihe güzel anılar bırakmak için birlikte olalım.

Shai Shahar’ın muhteşem canlı performansı ile geçmişe yolculuk ederek yeni yılı karşılamak ve bu yepyeni mekanda dostlarınızla DJ Engin’nin hareketli parçaları ile keyifli bir gece geçirmek istiyorsanız Blush sizleri bekliyor.

Organizasyonu eğlence sektörünün deneyimli organizatörü Senem Selimi tarafından gerçekleştirilen ve medya sponsorunun www.maxihaber.net olduğu bu etkinlik 20:00 – 02:00 saatleri arasında eğlenmeyi sevenleri bekliyor olacak.

Etkinliğe giriş ücreti sadece 30TL ve bu fiyata hoş geldin içeceği de dahil olarak girişte ödeniyor. Bu arada hediye çekilişi için kartvizitlerinizi yanınızda getirmeyi sakın unutmayın.

Parti öncesi yemek yemek isteyen misafirlerin rezervasyon yaptırması gerekiyor. Menülerde onlara özel ekstra %10 indirim uygulanacak.

Gelmeden Shai Shahar’ın performans videosuna da göz atmayı unutmayın.

Adres: Abdi İpekçi Cd. Atiye Sk. No: 7/2   Teşvikiye – İstanbul

www.blushatiye.com

Etiketler: » »
Share
38849 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?