logo

Bosphorus Terrace Restaurant Lezzet Tutkunlarını Bekliyor

mh_hilton_terrace_restaurant_kis

Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, ev sahipliği yaptığı konsept gecelerle kış aylarında da lezzet tutkunları için çekim merkezi olmayı sürdürüyor.

Bosphorus Terrace Restaurant’ta her hafta düzenlenen Geleneksel Balık Geceleri ve İtalyan Geceleri’nde Executive Şef Andreas Scheuregger’in imzasını taşıyan lezzetler konukları bekliyor.

60. yılını kutlayan otelin bir İstanbul klasiği haline gelen Geleneksel Balık Geceleri, bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Bosphorus Terrace Restaurant, her cuma balık lokantası atmosferine bürünüyor, en sevilen balık ve meze çeşitleri açık büfede konukların beğenisine sunuluyor. Misafirler seçtikleri balıkları tercih ettikleri şekilde de pişirtebiliyor.

19:00 – 23:30 saatleri arasında fasıl eşliğinde düzenlenen Geleneksel Balık Geceleri’nde sınırsız içki dahil açık büfe balık ziyafetinin kişi başı fiyatı 175 TL.

Yöresel Lezzetler Eşliğinde İtalyan Esintisi

Bosphorus Terrace Restaurant, bu yıl ilk kez düzenlediği İtalyan Geceleri ile de İstanbul’un gece hayatını tatlandırıyor. Her Çarşamba, 19:00 – 23:30 saatlerinde düzenlenen gecelerde, İtalyan mutfağının en seçkin ürünleri, yöreye özgü şaraplar eşliğinde sunuluyor. İtalyan restoranı konseptiyle süslenen Bosphorus Terrace’ta açık büfe lezzetler ile sınırsız İtalyan şarabının kişi başı fiyatı ise 175 TL.

Etiketler: » »
Share
4676 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+8 = ?