logo

Bursa Kebap Evi’nin 45. Şubesi Kahramanmaraş’ta Açıldı

mh_bursa_kebap_evi_kahramanmaras

Bursa lezzetlerini ülkemiz sınırları dışına da taşıyan Bursa Kebap Evi’nin 45. şubesi 14 Kasım 2014 tarihinde Safiye Soyman ile Faik Öztürk’ün katılımıyla açıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikşubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek’in gerçekleştirdiği açılışta, Bursa Kebapevi Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı ve Bursa Kebap Evi Genel Müdürü Murat Alan da hazır bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç “Öncelikle ülkemizin değerli markalarından olan Bursa Kebap Evi’nin istikrarlı büyümesini tebrik etmek istiyorum. Ülkemizin diğer illerine de orijinal Bursa lezzetlerini taşıdıkları ve bizleri de tanıştırdıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Ününü ve yayılmasını yurtdışına taşıyan Bursa Kebap Evi’nin Avrupa’dan sonra diğer kıtalara da hizmetlerini götüreceklerine inanıyor, 45. şubesinin Kahramanmaraş’ta olmasından büyük memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

3 milyondan fazla misafir ağırladı

Geçtiğimiz yıl tüm şubelerinde 3 milyondan fazla kişiyi ağırlayarak kültürümüzün lezzetlerini tanıtmaya ve sağlıklı yemek öncülerinden olmaya devam eden Bursa Kebap Evi, Avrupa’da da 52 şubelik master franchise anlaşmasına sahip.

Helvacı Grup Başkanı Cem Helvacı, farklı ülkelerden franchise tekliflerini değerlendirdiklerini, ülkemizin önemli lezzet tarihine sahip Bursa lezzetlerini farklı ülkelere de taşımak üzere, bu konuya daha fazla önem verdiklerini belirtti. Türk ve Osmanlı mutfağının önemli bir yeri bulunan Bursa lezzetlerini aslına uygun orijinal olarak sunan Bursa Kebap Evi, Almanya merkezli olarak Avrupa kıtasına açıldı. Özellikle 2015 yılında Avrupa kıtası başta olmak üzere, farklı ülkeler için de değerlendirmeler yapacaklarını belirten   Helvacı, işinin başında olacak ve markayı hedeflerine taşıyacak yatırımcılarla ilgilendiklerinin üzerinde durdu.

Tüm Ürünler Bursa’dan

Bursa Kebap Evi, Bursa Kebabının ve ürünlerinin tüm tedariğini Bursa ve köylerinden temin ediyor. Keçi sütünden tereyağına, üzüm şırasından, kestane tatlısına kadar her lezzet birebir aslına uygun ve kaynağından elde ediliyor. Özel domates sosu ise, lezzetini 1.000 derecede fırınlanan domateslerden alıyor.

www.bursakebapevi.com

Etiketler: » »
Share
5183 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?