logo

Büyük Ekran, Uzun Pil Ömrü: Sony Xperia XA Ultra

mh_sony_xperia_xa_ultra_gorsel

Sony Mobile, yenilen Xperia X serisine selfie kamerası ve şık tasarımı ile Xperia XA Ultra’yı eklediğini duyurdu. 6 inç ekranı, 16MP ön kamerası, düşük ışıkta fotoğraf çekmeyi kolaylaştıran sensörü, iki güne kadar dayanan pil ömrü ve şık, ince ve çerçevesiz ekranı ile cihaz,  orta sınıf bir akıllı telefonda ihtiyacınız olan her şeyi bir arada sunuyor.

Cihaz, geliştirilmiş selfie kamerası ile gece ya da gündüz fark etmeden 16MP ön kamerası ve Sony’nin ünlü düşük ışık sensörü ile yakalayabilmenizi sağlıyor. Cihazda kullanılan Sony kamera teknolojisi,  keskin, parlak ve bulanık olmayan görüntüler elde etmenize yardımcı oluyor.

Akıllı selfie flaşı sayesinde gece çektiğiniz selfie’lerinizde yüzünüzü doğal bir şekilde aydınlatan, Optik Görüntü Sabitleme ve Hareket Algılama özelliği ile selfie çekmek artık çok daha kolay hâle geliyor. Size sadece elinizi kaldırarak kameranızın geri sayımını ayarlamak ve mükemmel pozunuzu vermek kalıyor. Cihaz, 21.5 MP, hibrit otomatik odaklama ve hızlı açılan ana kamera özellikleri ile anlık görüntüyü yakalamanızı mümkün kılarken, güç tuşundan fotoğraf çekimine saniyeler içinde geçiş yapabilmenizi sağlıyor.

Cihaz, 6 inç cam ekranı, sonsuzluk hissi veren ve çerçevesiz metal kaplamadan oluşan tasarımı ile elinize oturuyor. Cihaz, geniş ekranına rağmen ince ve keskin tasarımı ve küçük ekranı ile tek elinizde kolaylıkla kullanım imkânı sağlıyor.

Cihaz, Sony’nin pil standardından ödün vermeyen büyük ve parlak ekrana sahip olması ile dikkat çekiyor. Cihazı bir kere şarj etmeniz size 2 güne dayanan pil ömrü sunuyor. Böylece size fotoğraf çekmek, sohbet etmek ve bir şeyler izlemek için daha fazla zaman kalıyor.  Hızlı bir şekilde telefonunuzu şarj etmeniz gereken anlarda cihaz, Quick Charger UCH-12 ile beraber kullanılarak 10 dakikada 5,5 saatlik batarya ömrüne sahip olma şansı da sunuyor. Ayrıca Qnovo Adaptive Charge teknolojisi pilinizin ömrünü uzatarak cihazınızın gücünü daha uzun süre korumaya yardımcı oluyor.

Cihaz,  Grafit Siyah, Beyaz ve dikkat çeken Yeşil Altın rengi ile Haziran ayından itibaren perakende satış mağazalarında satışa sunuluyor. Ayrıca cihazınızı korurken aynı zamanda tarz katan şık ve kullanışlı Flip Cover, size cihazı ekranı açıp kapatırken yönlendireceğiniz renkler ile otomatik olarak yanıt verme imkânı sunuyor.

Sony Mobile, yeni modeli ile birlikte Ortadoğu ve Afrika yeni Başkan Yardımcısı olarak Jason Smith’in atandığını da duyurdu.16 yılı aşkın bir süredir Sony Corporation’da görev alan Jason Smith, Asya ve Güney Afrika’nın farklı pazarlarında çalıştı. Yeni Başkan Yardımcısı Smith, hedeflerini ise partner ve operatörler ile iş birliklerini geliştirerek Ortadoğu ve Afrika’da büyümeye devam etmek olarak açıkladı.

www.sonymobile.com

Etiketler: » »
Share
3019 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+4 = ?