logo

360 İstanbul’da Sıradışı Bir Cadılar Bayramı Partisi: “Freaky Circus“

Tüm dünyada her türlü çılgınlıkla kutlanan Cadılar Bayramı’nın İstanbul’daki adresi bu sene Beyoğlu’nda 360 İstanbul olacak! Düzenledikleri sıradışı partilerle kendilerine özgü bir tarz yaratan Alla Tuna Concept ve W2, bu kez tüm sirk tutkunlarını her türlü acayiplikle dolu bir parti için 360 İstanbul’a davet ediyor.

Cadılar Bayramı sirkiniz ayağınıza geldi!. Eğlence çadırı 28 Ekim, Cumartesi gecesi 360 İstanbul’a kuruyor ve eğlencede sınır kalkıyor! Bu sirkte her şey bir garip ancak müzikler, danslar ve gösteriler unutulmayacak kadar acayip…

Gecenin başında, stil ve güzelliğin büyülü uyumunu sunan makyaj markası Golden Rose’nin profesyonel ekibi konukları özel dokunuşlarla partiye hazırlayacak. GALATA NO5’in özenli ve yetenekli elleri özgün saç tasarımlarına imza atacak. Uğur Korkmaz halloween için özel seçilmiş tattoo desenlerini uygulamak üzere bizimle olacak. Ücretsiz makyaj, saç tasarımı ve geçici dövme imkanı 22.00 – 24.00 arası. Kaçırmayın!..

31 Ekim Salı günü dahil http://shop.goldenrose.com.tr/ adresinden yapılacak online alışverişlerde 360HLW kodu ile %20 indirim imkanı bulunuyor.

DJ Queto partinin ilk dakikalarından itibaren müzikleriyle perdeyi aralayacak. Ödüllü Hollandalı-Türk müzisyen Burçak özel bir sahne performansı ile sirki ateşleyecek. Saatler gece yarısını gösterirken partinin en iyi kostümleri “Altın Balkabağı” ödülleri için sahnede olacak. Partiye katılanların giyeceği ve hiçbir sınır tanımaması arzu edilen konsept kostümler içinden parti sırasında seçilecek birinciyi ise çok renkli hediyeler bekliyor. Profesyonel dansçıların eşlik edeceği Recaizade’nin seti ile eğlencenin zirveye taşınacağı parti sabahın ilk saatlerine kadar sürecek.

360 İstanbul Kapı Açılış 22:00

Giriş: 60 TL (1 halloween kokteyli dâhildir)

Biletler 360 İstanbul gişede

Etkinlik sayfası: https://www.facebook.com/events/1905122036470182/?ti=icl 

www.360istanbul.com

Etiketler: » » » »
Share
3565 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?