logo

Çağdaş ve Geleneksel Sanat Karma Sergide Buluştu

Piece of ART PR&Gallery ile Mor Kaftan Sanat Galerisi, çağdaş ve geleneksel sanatın önde gelen sanatçılarının eserlerinden oluşan “Mor Kaftanla Bilmek İsteyen Yola Çıkar” isimli karma resim sergisini 21 Şubat – 1 Mart 2017 tarihleri arasında Cemal Reşit Rey Konser Fuaye alanında sanatseverlerle buluşturuyor.

21 Şubat’ta gerçekleştirilen açılış kokteyline sanatçıların yanı sıra kalabalık bir sanatsever izleyicisi katıldı. Cemal Reşit Rey Konser Fuaye Alanlarında sanatseverlerin beğenisine 20 çağdaş, 16 geleneksel toplam 36 sanatçının, 130 eseri sunuldu.

Serginin küratörlüğünü yapan Mor Kaftan Sanat Galerisi ile Piece of ART PR&Gallery’nin yöneticileri sergi hakkında “Bu sezon Mor Kaftan ve Piece of Art olarak; fark yaratan, kalite ve seçkin projeleri sanatseverlerle buluşturduk. “Mor Kaftanla Bilmek İsteyen Yola Çıkar” isimli karma resim sergisinde eserleriyle projemizi onurlandıran değerli hocalarımızı ve sanatçılarımızı, sanatseverlerle buluşturma ayrıcalığına sahip olmaktan gurur duyuyoruz. Çağdaş ve geleneksel resim sanatının çok değerli hocalarının eserlerinin yer aldığı sergide, sanatsever dostlarımızı ağırlamaktan keyif aldık. 01 Mart 2017’ye kadar bu sıra dışı sergi sanatseverlerin ziyaretine açıktır” dediler.

Adres: Harbiye Mah. Dar’ül Bedayi Cad. No: 6   Şişli – İstanbul

Etiketler: » » »
Share
2461 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+3 = ?