logo

Campusera, 4 Milyon Kişiye Ulaşmayı Hedefliyor

Campusera CTO’su Erhan Özdemir, Campusera CEO’su İsmail Can

Sadece üniversiteden mezun olmak günümüzde iş bulmak ya da mesleğinde yükselmek için yeterli olmuyor. Bunun için alanında uzmanlaşmak da gerekiyor. Kişisel gelişim için birçok kişi meslek kurslarına katılırken, bu alanda verilen sertifika programlarının önemi her geçen gün artıyor. Teknolojik gelişmeler ise kişilerin sertifikaya ulaşmasını kolaylaştırdı. Dünyada hızla büyüyen online eğitim sektörünün, 2015 yılında kurulan Türkiye öncüsü E-Kampüs A.Ş., üniversite sertifikalı eğitim platformu Campusera ile Türkiye’nin dört bir yanına ulaşarak bireysel eğitimde yeni bir çağ başlatıyor. Şirket şimdiye kadar binin üzerinde sertifika dağıttı. ODTÜ’den Mimar Sinan’a, Acıbadem’den TOBB ETÜ’ye kadar 30 üniversiteden 100’ün üzerinde alanda eğitim veren şirket 4 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor. Mini MBA, İnsan Kaynakları Yönetimi, Sağlık Hukuku, Sosyal Medya Uzmanlığı, E-Ticaret Uzmanlığı, Girişimcilik, Liderlik, Finans, Muhasebe, Satış ve Satış Yönetimi, Üretim Yönetimi, Pazarlama, Veri Madenciliği, Resim Okuma ve Üslup, Vitrin Tasarımı ve daha birçok yetkinlik içeren sertifika programı sunan www.campusera.com çevrimiçi eğitimleri bilgiye ulaşmak isteyen herkes için bir köprü oluşturuyor.

30 Üniversite İle İşbirliği

Campusera CEO’su İsmail Can, eğitimi ulaşılabilir hale getirdiklerini belirterek, Türkiye’nin her tarafından her mecradan üniversitelerin eğitimlerini, sertifikalarını verdiklerini söyledi. Şu anda 30 üniversiteyle anlaşmaları olduğunu anlatan Can “100’ün üzerinde eğitimimiz var. ODTÜ, İTÜ, TOBB, Acıbadem, Başkent, Yeditepe, Selçuk, Mimar Sinan, Doğu Akdeniz, Adnan Menderes, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve daha birçok seçkin üniversitenin alanında uzman akademisyen ve eğitimcileri tarafından hazırlanan içerikleri, Campusera’nın güçlü kadrosundaki eğitim teknologları tarafından ‘interaktif e-eğitim’ ve ‘video’ formatına dönüştürerek sunuyoruz. Sınavları da internetten yapıyoruz. Sistemin tamamı üniversite tarafından da takip ediliyor. Sınavlar tamamlandıktan sonra üniversite size; üniversite onaylı, ıslak imzalı sertifikayı adresinize gönderiyor ve kendi akredite sistemine de kaydediyor. ODTÜ’den bir sertifika aldınız ve CV’nize koydunuz ODTÜ’yü aradıklarında bunu teyit ettirebiliyorsunuz. Bu şekilde çalışan bir sistem Türkiye’de yok” dedi.

Hedef 4 Milyon Kişiye Ulaşmak

İsmail Can, sistemin avantajıyla ilgili olarak “Siz Yeditepe Üniversitesi’nden bir eğitim alacaksınız ama Van’dasınız, Ankara’dasınız, Antep’tesiniz. Nasıl geleceksiniz? Ne kadar maliyetle bu işi yapacaksınız. Şimdiye kadar binin üzerinde sertifika verdik Bu rakam çok küçük, 22-23 ile 33-34 yaş aralığında 17-18 milyon genç var bunların yüzde 20-25’ini yaklaşık 4 milyonluk bir kitleyi hedefliyoruz. Şu anda 70 bin aktif kullanıcımız bulunuyor. Uluslararası rakiplerimiz milyar dolar ciro yapıyorlar” dedi.

150 TL’lik Eğitime 9 Taksit

Campusera CEO’su İsmail Can, eğitimde fırsat eşitliği sağladıklarını belirterek, maliyet avantajı sağladıklarını kaydetti. Verdikleri eğitimde sepet ücretinin 49 TL ile 1.390 TL arasından değiştiğini anlatan Can “Sepet ortalaması 250 lira. 150 liralık eğitime 9 taksit yapıyoruz. Bu öğrenciler için çok avantajlı oluyor” dedi.

Eğitim İhracatı Yapacak

Birden fazla üniversiteyi bir arada bulunduran firma olarak Türkiye’de tek olduklarını anlatan Can “Türkiye’nin eğitim ihracatı tarafında yer almak istiyoruz. Kısa zamanda ismimizi duyuracağımızı düşünüyoruz. Yurtdışında yer alan bir iki firma dışında rakibimiz yok. Dünya çapında 4., 5. sırada yer alacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Sırada İngilizce, Arapça ve Rusça Var

Yakın bir zamanda İngilizce eğitimlerine başlayacaklarını aktaran Can “Arapça ve Rusça düşüncemiz de var. Orta vadede Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu pazarını hedefliyoruz. 2018’de sesimizi Türkiye’nin dışına duyurmak istiyoruz. Rakiplerimiz yurt dışında. Büyük bir pazar var. Milyar dolarlık ve ucu açık bir pazar… 2018’da Avrupa’dan bir iki üniversiteyi eklemek istiyoruz. İki üniversiteyle görüşüyoruz” dedi.

Campusera Eğitimlerinden bazıları

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi: MiniMBA (İşletme Yöneticiliği) Sertifika Programı

ODTÜ SEM: Linux İşletim Sistemi Eğitimi

Pearson EKAMPÜS: Gelecek Nesil Öğretmen Eğitimi: 21. YY Becerileri

Acıbadem Üniversitesi: Sağlık Hukuku Sertifika Programı

Selçuk Üniversitesi: Etik Hacker Sızma Testi Eğitimi

Başkent Üniversitesi: Kamu İhale Mevzuatı Sertifika Programı

İstanbul Ticaret Üniversitesi: Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi: Resim Okuma ve Üslup Tarihi Eğitimi

Adnan Menderes Üniversitesi: Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi: Pazarlama Yönetimi Eğitimi

Yeditepe Üniversitesi: Hukukçu Olmayanlar için Hukuk Eğitimi

ODTÜ SEM: Veri Madenciliği Eğitimi

3 Adımda Online Eğitim

1- İstediğin eğitimi kredi kartı ya da banka havalesiyle kolayca al.

2- Eğitim videolarını istediğin zaman dilediğin yerde izle, internetten sınava gir.

3- Alanında deneyimli üniversitelerden onaylı sertifikan adresine gelsin, CV’ni güçlendir.

Etiketler: » »
Share
2507 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?