logo

Çanakkale’de Toplu Taşımada Cep Telefonuyla Temassız Ödeme Dönemi

mh_paramara_temassiz

ING Bank, yeni nesil finans çözümü ParaMara ile bir ilke daha imza attı ve toplu ulaşımda cep telefonuyla temassız ödeme dönemini başlattı. ParaMara’nın temassız ödeme özelliği artık Çanakkale’deki toplu taşıma araçlarında da kullanılabiliyor.

Çanakkale Belediyesi’nin toplu ulaşım ödemelerinde temassız banka kartı uygulamasına geçmesiyle birlikte, ING Bank kredi kartı sahipleri de artık herhangi bir toplu ulaşım kartı ya da fiziki banka kartına ihtiyaç duymadan ParaMara uygulaması üzerinden ödemelerini cep telefonlarıyla temassız gerçekleştirebiliyor.

ING Bank’ın yeni nesil mobil cüzdanı ParaMara aynı zamanda yenilikçi bir ödeme sistemi sunuyor. Para gönderme ve almayı son derece kolaylaştırıp eğlenceli hale getiren ParaMara, Android 4.4 ve üzeri işletim sistemli ve NFC (yakın alan iletişimi) uyumlu telefonlara ise temassız ödeme özelliği kazandırıyor ve ING Bank kredi kartı müşterilerinin ödemelerini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. ParaMara Temassız kullanıcıları tüm dünyadaki MasterCard temassız ödeme noktalarında ödemelerini akıllı telefonlarını POS’a okutarak gerçekleştirebiliyor. Türkiye’deki yüz bine yakın temassız ödeme kabul eden iş yerinde yapılan 50 TL altındaki alışverişlerde şifre gerekmiyor; 50 TL ve üzeri işlemler ise kart şifresi girilerek  tamamlanabiliyor.

Etiketler: » »
Share
2921 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+6 = ?